Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Citychef Stephan Scheelke og Tønder Festival inviterer til samarbejde

11. juni 2020
Foto: TF Foto Crew

Nyt samarbejde omkring havefester i festivaldagene skal støtte Tønder Festival og samtidig sprede festivalstemning, skabe aktiviteter, liv og fællesskab i de dage, hvor festivalen 2020 skulle have fundet sted. Derfor inviterer citychef Stephan Scheelke og Tønder Festival nu interesserede virksomheder i hele Tønder Kommune til informationsmøde om samarbejdet.

Tønder Festival 2020 og mange af sommerens øvrige festlige begivenheder i Tønder Kommune er aflyst grundet Corona. Det efterlader mange af både festivalens gæster, frivillige, Tønder Kommunes virksomheder og borgere i et tomrum. Det ønsker citychef Stephan Scheelke og Tønder Festival nu at ændre på.

Normalt emmer hele Tønder af festivalstemning sidste uge i august, når tusindvis af festivalgæster, frivillige, musikere og sponsorer indtager byen. Sådan bliver det ikke i 2020, da der er indført forsamlingsforbud grundet Corona-smittefare. Derfor opfordrer Tønder Festival i år festivalgæster over hele landet og Tønder Kommunes borgere til at fejre Tønder Festival hjemme i deres egne haver.

”Vi er enormt glade for den betydning Tønder Festival har for mange mennesker, og vi ved at rigtig mange ønsker at markere Tønder Festival selvom festivalen i 2020 er aflyst. Vi opfordrer derfor folk over hele landet til at fejre Tønder Festival hjemme i deres egne haver med udgangspunkt i de gældende retningslinjer fra myndighederne. Til gengæld vi vil så forsøge at bidrage til Tønder Festivalstemningen med forskellige initiativer, som vil blive offentliggjort løbende”. siger Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival.

Festivalpakker til havefesterne
Idéen til samarbejdet går ud på, at de medvirkende virksomheder og festivalen går sammen om at udforme forskellige festivalpakker, som kan bidrage til festivaloplevelsen og -stemningen hjemme i haverne.De kan så bestilles fra en fælles platform henover sommeren og støtter samtidig Tønder Festival, som er ramt økonomisk efter aflysningen.

”Fantastisk at opleve alle de kreative tiltag der dukker op i disse tider, hvor rigtig mange har det svært. Og uanset om man selv har det svært eller ej, hvor hjælpsomme alle er. Dette tiltag er et godt eksempel på, at flere brancher finder sammen om en god sag. En sag, som skaber aktivitet hos alle og som samtidigt er en hjælpende hånd til Tønder Festival.” siger citychef, Stephan Scheelke.

Invitation til informationsmøde
Dette er kun det første skridt i samarbejdet, som Stephan Scheelke og Tønder Festival ønsker at fortælle interesserede virksomheder mere om til et informationsmøde senere på måneden i Tønder Hallen. Er din virksomhed interesseret i at vide mere, så kontakt Stephan Scheelke på scheelke@tonderhandel.dk

”Ikke alene skaber vi en aktivitet som er med til at give liv i byerne på tværs af kommunen, men samtidig skabes der også en mulighed for kunder og gæster at holde en god fest til minde om vores alle sammens elskede Tønder Festival og dermed et lille plaster på såret. Jeg kunne godt forestille mig at dette kun var begyndelsen på et tættere samarbejde mellem detail, spisestederne og Tønder Festival.” siger citychef, Stephan Scheelke.

Tønder Festival 2020 skulle have fundet sted i dagene 27.-30. august 2020.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram