Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Corona spænder ben for koncertprogram

16. august 2021

Årets alternativ til Tønder Festival med en række koncerter i Schweizerhalle – Tønder Kulturhus er ramt af aflysninger på grund af rejserestriktioner. Der er dog også gode nyheder, nemlig at der nu er flere billetter til salg takket være lempelserne i de danske corona-regler.

Delta-varianten fortsætter med at skabe problemer. Norge har indført skrappere rejserestriktioner for ind- og udrejse, og det har medført, at den norske sangskriver Bjørn Eidsvåg aflyser sin koncert 22. august i Schweizerhalle – Tønder Kulturhus. 

Koncerten med Bjørn Eidsvåg, hvor også danske Hymns From Nineveh feat. Who Killed Bambi er på plakaten, er én ud i alt otte koncerter med flere end 20 internationale og danske navne i Schweizerhalle – Tønder Kulturhus. Koncerterne finder sted i perioden 20. til 29. august og er erstatning for Tønder Festival 2021.

Aflysning af koncert
De norske restriktioner får desværre den konsekvens, at koncertaftenen 22. august er aflyst.

“Det er virkelig ærgerligt, men da det med så kort varsel har været umuligt at skaffe en erstatning af samme kaliber som Bjørn Eidsvåg, har vi besluttet at aflyse denne koncert. Det betyder desværre, at publikum ikke kan opleve Hymns From Nineveh med Who Killed Bambi i denne omgang. Vi arbejder på at præsentere begge navne på festivalen 2022,” siger Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival.

Bjørn Eidsvåg har sendt denne hilsen: ”Jeg er dypt ulykkelig for å måtte avlyse vår konsert på Tønder Festival. Det er en av de hyggeligste og mest profesjonelle festivalene, vi har vært på. Covid-19 har ikke gitt seg og vi må stå over denne gangen. Vi håper, vi får muligheten til å komme tilbake neste år.”

Billetkøbere vil hurtigst muligt modtage en mail fra festivalens billetudbyder om tilbagebetaling.

Endnu en corona-ændring
Det canadiske band The Deep Dark Woods skulle have spillet i Tønder, men er reduceret til frontfigur og sangskriver Ryan Boldt. De øvrige bandmedlemmer kan på grund af corona-restriktionerne ikke rejse til Danmark.

Tønder Festival er kede af de uforudsete ændringer og håber på forståelse. Tak til publikum og billetkøbere for opbakning og tålmodighed!

Og så en god nyhed
Fra 14. august 2021 bliver reglen om afstands- og arealkrav ved indendørs arrangementer med siddende publikum ophævet. Det betyder, at der nu er flere billetter til salg til koncerterne i Schweizerhalle - Tønder Kulturhus. Ændringerne betyder også, at man nu kan købe enkeltbilletter til koncerterne.

Se mere om de aktuelle koncerter på www.tf.dk/musik

Tønder Festival 25. 26. 27. 28. august 2022

www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram