Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

Dokumentarserie om Tønder Festival på TV SYD

25. januar 2019

TV2’s regionale tv-station TV SYD går i fire programmer bagom blandt andre Tønder Festival og fortæller om fagfolk, frivillige og ledere bag festivalen. Serien er på skærmen fra søndag 10. februar 2019 og de følgende tre søndage.

De fire programmer indgår i TV SYDs søndagsserie “Verdensklasse”, som følger mennesker, hvis arbejde gør oplevelser i Syd- og Sønderjylland til noget helt særligt. Det er for eksempel Tønder Festival, som takket være ildsjæle, frivillige medarbejdere og skarpe fagfolk har udviklet sig til en af Nordeuropas vigtigste festivaler for folk- og rootsmusik.

I de fire afsnit følger TV SYD blandt andet opbygningen af festivalen i 2018. I første afsnit kommer seerne med, når Telt 1 bliver rejst. I de efterfølgende afsnit er seerne med til åbningskoncert, når sangerinden Tami Neilson ankommer til festivalpladsen og giver koncert, og når Maria Theessink tager seerne med ud på pladsen.

Udsendelserne bliver sendt søndage fra kl. 19.30 til 20.00 og kan efterfølgende ses på nettet på www.tvsyd.dk

Se mere på TV SYDS tema “Verdensklasse”

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram