Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Folk Spot Denmark klar med syv navne til Tønder Festival

7. april 2022
Foto: Bo Petersen, Nolight Studio

Syv nordiske navne er med i et eksportfremstød under årets Tønder Festival. Folk Spot Danmark har siden 2012 præsenteret danske folk/roots-orkestre med ambitioner om at nå ud til et bredere publikum – både nationalt, men i særdeleshed også internationalt. Arrangørerne bag initiativet er SPOT Festival og Tønder Festival.

Sammen har parterne en ambition om at eksportere og facilitere dansk folk/roots-musik. Igen i år er syv nordiske folk/roots-navne blevet udpeget af en international branche-jury. De udvalgte navne er: Barani, CPH Slim, Fionia Folk Brothers, Flach | Dillner, Grabow & Guldhammer, Jørgensen og Sørensen og Tone of Voice Orchestra.

Showcase-koncerterne finde sted fredag den 26. august og lørdag den 27. august på Tønder Festival. Lige som de tidligere år er udenlandske branche- og mediefolk inviteret med henblik på at skabe et netværk til fordel for orkestrenes internationale løbebane.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram