Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

Information til Campinggæster

13. august 2019

Kære festival- og campinggæst! 
Vi glæder os til snart at byde dig/jer velkommen til Tønder Festival 2019!
Hermed følger informationer om check-in og ankomst til campingpladsen.

Check-in 
For alle gæster, uanset om du kommer i bil, på motorcykel, på cykel eller til fods, sker kontrol af billetter, påsætning af armbånd og labels samt indkørsel til campingpladsen samme sted som i 2018, på vejen ved Boilerworks (indstil GPS’en på Papegøjevej 7, 6270 Tønder og følg de opsatte skilte/bannere samt medarbejdernes anvisninger). Hav alle billetter parat ved ankomsten og bliv i bilen under check-in – så går alting hurtigere!

Ankomst EFTER søndag den 18. august kl. 8.00
Campingpladsen åbner søndag den 18. august kl. 8.00. Fra dette tidspunkt vil det være muligt at køre ind og finde en plads. Før dette tidspunkt er det ikke tilladt for gæster at reservere/afmærke parceller på campingpladsen. Afmærkninger før dette tidspunkt vil blive fjernet.

Ankomst efter kl. 21.00
Der lukkes for check-in kl. 21.00 hver dag efter den 18. august, så kom i god tid. Ankommer du efter kl. 21.00, vil du finde et opslag på porten til check-in området med oplysning om, hvordan du skal forholde dig, indtil check-in og indkørsel til pladsen kan finde sted næste morgen.

Ankomst FØR søndag den 18. august kl. 8.00
Gæster, som ankommer før søndag den 18. august, vil blive henvist til at holde i kø i særlige opmarchbåse på pladsen – følg skiltningen. Indcheckning vil foregå i løbet af lørdag den 17. august, så indkørsel kan finde sted, når campingpladsen åbner søndag kl. 8.00.

Reservation
Det er tilladt at reservere parceller til sig selv og andre med senere ankomst ved at placere en overnatningsenhed på området. Ved reservation af parcel(ler) skal alle billetter samt oplysninger om længden af overnatningsenheder medbringes. Man skal henvende sig til en campingmedarbejder på pladsen og sammen med denne afsætte det nødvendige område. Markering foretages med særlig Tønder Festival minestrimmel, men du bedes selv medbringe pinde eller lignende til markering. Reservation af pladser til sig selv og/eller andre sker i den rækkefølge, man lukkes ind på campingpladsen.

Har du købt strøm?
Strømområdet må kun benyttes af gæster, som har købt strøm. Ved reservation af parcel(ler) til andre her skal alle strømbilletter samt oplysninger om længden af overnatningsenheder fremvises. Afsætning af det nødvendige område skal ske sammen med en strømmedarbejder. Der kan være langt til nærmeste stikdåse, så medbring evt. forlængerkabel (kan også lånes i Billetvogn Syd mod depositum). Max. strømbelastning 6A/1500W – kun CEE-kabler må anvendes.

Skal du bo i Tenthouse, Lodge eller Tipi?
Hvis du skal bo i en af disse boformer, foregår indcheckning samme sted som for øvrige camping-gæster.
Efter billetkontrol og påsætning af armbånd bedes du begive dig til Camping Info (se placering på kortet), hvor du vil få anvist din overnatningsenhed og udleveret særlige informationer for disse boformer.

Tenthouses og Lodges kan aflåses. Medbring selv hængelås eller køb en i Billetvogn Syd.
Du kan parkere evt. bil på et område nær din overnatningsenhed.

Øvrig information 
Overnatningsenheder og køretøjer placeres som anført på illustrationen. På hver parcel må placeres én overnatningsenhed og ét køretøj.

Hvis man overnatter i en bil, betragtes den som en overnatningsenhed, hvormed regler om campinglabel og sikkerhedsafstand til næste overnatningsenhed skal overholdes.

Festivalens medarbejdere har tilladelse til at køre ind på pladsen før søndag, da de har opgaver med opbygning og klargøring af festival- og campingpladsen.

Vi beder om forståelse for, at der i perioder med stor tilstrømning til campingpladsen, kan opstå kødannelse og ventetid med at køre ind på og blive placeret på campingpladsen.

For yderligere oplysninger om camping og campingpladsen henvises til www.tf.dk à Praktisk à FAQ – spørgsmål og svar eller app’en. Ved ankomst til campingpladsen vil du desuden du desuden få udleveret en folder med yderligere informationer og regler.

Vi glæder os til at se dig til Tønder Festival 2019 – rigtig god festival!

Kort over campingområdet på Tønder Festival 2019

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram