Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Kære festivalvenner: Praktisk info

20. august 2021

Vi glæder os til at se dig/jer til Tønder Festival Circle koncert om kort tid. Det er vigtigt, at du læser dette inden koncerten.

Mad og festivalstemning inden koncerten
Udenfor Schweizerhalle – Tønder Kulturhus kan I opleve masser af festivalstemning inden koncerterne, da vi åbner en ”mini-festivalplads” med mad, drikkevarer og atmosfære allerede fra kl. 16.00.

Vi har igen i år lavet et samarbejde med Café Victoria, som stiller en gullaschkanon op samt serverer lækre drinks fra Marskdestilleriet, så I kan nyde et måltid mad og få et skud festivalstemning inden koncerten. På pladsen vil der også være mulighed for at købe øl og festivalvin.

Åbningstider
”Mini-festivalpladsen” uden for Schweizerhalle åbner hver dag kl. 16.00. Det kræver billet til koncerten at komme ind på pladsen. Har man ikke billet, så henviser vi til Tønder Festivals ”Circle Village”, Vestergade 24 i Tønder.

Dørene til Schweizerhalle åbner:
Kl. 18.30 den 20.-22. august og den 29. august
Kl. 18.00 den 25. august
Kl. 17.00 den 26.-28. august  

Millstream og merchandise
På ”mini-festivalpladsen” uden for Schweizerhalle kan I også besøge Millstream, som sælger cd’ere og merchandise, og efter koncerterne kan du/I opleve signings, ligesom vi kender det fra festivalen. Tønder Festivals nye merchandise-samarbejdspartner, Turtle, vil være tilstede og trykke unikke festival-t-shirt med limited editiontryk.

Coronapas?
Der er ikke længere krav om, at publikummer skal vise Coronapas til koncerter med under 500 deltagere. Vi tjekker derfor ikke Corona-pas til Tønder Festival Circle koncerterne, men vi opfordrer alle til at have et gyldigt Coronapas. Hvis du har symptomer, så bliv hjemme fra koncerten. Vi opfordrer også alle til at holde en fornuftig afstand og til at passe på hinanden.

Adresse og parkering
Det vil ikke være muligt at benytte Schweizerhalles parkeringsplads, så derfor har Abild El stilles deres parkeringsplads til rådighed. Adressen er Ribe Landevej 54. Derudover henviser vi til parkering på de offentlige parkeringspladser i Tønder.

Der er stadig billetter
Grundet de nye lempede restriktioner har vi fået mulighed for at sætte flere billet til salg til Tønder Festival Circle koncerterne. Billetter kan købes på www.tf.dk

Besøg også Circle Village i gågaden
Tønder Festival åbner butikken ”Circle Village” i Tønder gågade fra den 25. til 28. august, hvor du også kan få en dosis festivalstemning for alle sanser. Her kan du opleve et gensyn med gamle kendinge fra festivalpladsen, når Lille Fanø, Den Hemmelige Bar, Grillen mf. rykker ind i butikken. ”Circle Village” får også sin egen merchandise-bod, hvor du vil kunne købe den nye festival-t-shirt samt festival-merchandise og festival cd’ere.

Der vil i løbet af de fire dage være livemusik, jam-session, smagsoplevelser, fadøl, drinks og kaffepunch. Find ”Circle Village” i Vestergade 24, 6270 Tønder. Åbningstider: Onsdag 25. og torsdag 26. august kl. 15-24, og fredag 27. og lørdag 28. august kl. 11-24.

Overnatning
Mangler du overnatning i Tønder, så er der mulighed i ”Camp Unbroken Circle”. Campen er en pop-up- campingplads, etableret af en flok frivillige fra Tønder Festivals camping, som har dannet en støtteforening for festivalen under navnet ”Unbroken Circle”.

Man kan tjekke ind på pladsen fra torsdag den 19. august kl. 10 og frem til mandag den 30. august kl. 12. Pladsen er det område, hvor der normalt er medarbejdercamping til Tønder Festival, mellem Papegøjevej og Papegøjestien. Læs mere om ”Camp Unbroken Circle” her: https://unbrokencircle.dk/index.php

Billetter til Tønder Festival 2022 og ny app
Der er ikke længe til billetsalget starter til Tønder Festival 2022. Fra torsdag den 2. september kl. 10 kan du købe billetter på www.tf.dk. Tønder Festival har fået ny app, hvor hele programmet for Tønder Festival Circle ligger. Hvis man allerede har den gamle app, så skal den blot opdateres.

Vi glæder os til at se dig/jer til masser af musik og festivalstemning!

De bedste hilsner fra
Tønder Festival

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram