Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

Masser af oplevelser i dagene op til festivalen

26. januar 2022

Konceptet 4+ tilbyder også i år arrangementer med kultur, natur, smag, historie og meget mere som optakt til Tønder Festival 2022.

Musikken ikke det eneste, publikum på Tønder Festival kan opleve. I 2022 vil Tønder-området summe af aktivitet i fire dage op til Tønder Festival, når det populære koncept 4+ tilbyder arrangementer i dagene 21., 22., 23. og 24. august.

Fire dage med arrangementer
4+ er oplevelser i form af arrangementer, der repræsenterer en vifte af  tilbud inden for kultur, natur, geografi, smag, viden, erhverv og mennesker. Alle oplevelsesture er med professionelle guider.

Sæler, kunsthåndværk og whisky
I år skydes 4+ i gang med en stor, gratis åbningskoncert i Tønder søndag 21. august. De følgende dage er programmet sammensat, så festivalgæster og lokale borgere har mulighed for at opleve Tønderegnens mange historier og seværdigheder.

Glæd jer til: En sælsafari, 4+ Pubquiz, besøg hos spændende kunsthåndværkere i Marsken, En Wegner-byvandring, et besøg hos Marskdestilleriet, en aften om den sønderjyske madkultur, 4+ Hammerslagskonkurrence og ikke mindst en eksklusiv whiskysmagning – for blot at nævne nogle af programmets forskellige arrangementer.

Læs mere her på siden og på Facebook, og køb billetter til alle arrangementer her.

Vi ses til Tønder Festival 2022!

Tønder Festival 25. 26. 27. 28. august 2022
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram