Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

Mick Flannery & Susan O’Neill i Vega

14. oktober 2021

Søndag d. 28. november får Vega fornemt besøg, når Mick Flannery og Susan O’Neill sammen lægger vejen forbi spillestedet på Enghavevej.

Irske Mick Flannery er en prisvindende og dobbeltplatin-sælgende kunstner med intet mindre en seks studiealbums på repertoiret. Netop nu er han, sammen med sangskriver og multi-instrumentalist Susan O’Neill, aktuel med duetalbummet “In The Game’” Susan O’Neill er et af Irlands klarest lysende nye talenter, og hendes debutalbum blev udråbt som et af årets albums af Hot Press Magazine i 2017.

Flannery og O’Neill mødtes tilbage i 2018, hvor Susan O’Neill spillede support på et par af Mick Flannerys irske koncerter. Mødet har sidenhen udviklet sig til et kunstnerisk samarbejde, der nu er mundet ud i albummet “In The Game”.

“In The Game” er en samling af sange om kærlighedens op- og nedture. En rejse, som de fleste kender. Albummet blev skrevet og optaget under lockdown i løbet af sommeren 2020 og med Mick Flannery og Susan O’Neill på hver deres kontinent.

Mick Flannery har flere gange spillet på Tønder Festival – senest i 2017. Koncerten i Vega er duoens eneste koncert i Danmark i år og er et samarbejde mellem Bullet Booking og Tønder Festival.

Billetter via https://www.ticketmaster.dk/event/506497?language=da-dk…

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram