Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Ny formand for Tønder Festival Fond

17. marts 2020
Foto: TF Photo Crew

Stig Bang-Mortensen takker af som formand for Tønder Festival Fond, og ny formand bliver Henrik Juul, kreativ direktør i marketings- og reklamebureauet Wibroe, Duckert & Partners.

Regnskabet for Tønder Festival 2019 viser overskud for sjette år i træk. Et konkret resultat af det målrettede arbejde, festivalen satte i gang i 2013-14. Tønder Festival Fonds bestyrelse med formand Stig Bang-Mortensen for bordenden har tegnet linjerne og lagt strategien. Nu er det tid til generationsskifte og fornyelse, og Stig Bang-Mortensen siger tak for kampen og overlader formandsposten til nye kræfter.

Stig Bang-Mortensen, der fylder 60 år i marts i år, har været tæt knyttet til Tønder Festival i årtier og været formand for Tønder Festival Fond siden 2013. Han har en meget stor del af æren for, at Tønder Festival har udviklet sig i en positiv retning og i dag er placeret på festivallandkortet som en af landets vigtigste og mest unikke musikfestivaler.

“Der er grund til at takke Stig for en stor indsats i en periode, hvor Tønder Festival var under pres og i færd med at blive rekonstrueret økonomisk. Stig stod i spidsen under generationsskiftet for syv år siden i festivalens daglige ledelse og går nu selv forrest i en fornyelse af fondens bestyrelse. Fondens rolle bliver med formandsskiftet mere strategisk orienteret,” siger Poul-Henrik Jensen, næstformand for Tønder Festival Fond.

Ny formand for Tønder Festival Fond bliver Henrik Juul, ejer og kreativ direktør i reklamebureauet Wibroe, Duckert & Partners, og en af de tre oprindelige ejere og stiftere af Radio 24syv. Henrik Juul er 59 år og har gennem de sidste 30 år arbejdet med image og markedsføring af musikfestivaler. Han har en stor passion for netop den musikprofil, der kendetegner Tønder Festival.

“Bestyrelsen ser frem til samarbejdet med Henrik Juul, som netop har de kvalifikationer, der skal til for at løfte festivalen videre med partnerskaber og samarbejdet mellem kultur og erhvervsliv,” siger Poul-Henrik Jensen.

Henrik Juul glæder sig til at bidrage til den fortsatte udvikling af Tønder Festival.

”Der er for mig ingen tvivl om, at kultur beriger. Men en ting er den åbenlyse følelsesmæssige del, noget helt andet er omdømme- og vækstdelen. Hvis man ser på top10-listen over amerikanske byer, der har mest økonomisk fremgang, har samtlige byer mere fokus på kultur end på forretning. Så det er en kæmpe glæde for mig at komme tættere på den musik, der hele livet har betydet meget for mig personligt. Jeg glæder mig også til at tage del i de frivilliges, Tønders, ja hele landsdelens festival,” siger Henrik Juul.

* Tønder Festival Fond varetager Tønder Festivals overordnede brand og strategi. Tønder Festival Forening står for selve afviklingen af Tønder Festival.

Mere information:

Poul-Henrik Jensen

Næstformand for Tønder Festival Fond

Tlf. 21 48 79 14

Tønder Festival Fond forventer at holde en reception for afgående bestyrelsesformand, Stig Bang-Mortensen, og fondens nye formand Henrik Juul. Men lige nu følges situationen og myndighedernes anvisninger, og så afventes tidspunktet for receptionen.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram