Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Ny formand for Tønder Festival Forening

3. maj 2022

Mette Bossen Linnet, 28 år, er ny formand for Tønder Festival Forening.

Det var et chok for alle, da formanden for Tønder Festival Forening, Bo K. Ludvigsen, gik bort i januar 2021. I hans sted tiltrådte næstformand Jan Wilhelmsen som konstitueret formand for Tønder Festival Forening. Jan Wilhelmsen har med bravur klaret opgaven med at lede Tønder Festival Forening gennem nogle svære tider, hvor også pandemien har udfordret beslutningerne de seneste to år.

Det har lige fra starten været både bestyrelsens og Jan Wilhelmsens hensigt, at valget kun var for en begrænset periode. Jan Wilhelmsen har mange andre gøremål arbejdsmæssigt, i forskellige foreninger og ikke mindst privat, men indvilligede i at tage posten, indtil man fandt den rigtige til at tage over.

Det er derfor med stor glæde, at vi kan fortælle, at Tønder Festival Forening nu har fundet den rette. Mette Bossen Linnet bliver ny formand for Tønder Festival Forening, mens Jan Wilhelmsen fortsætter i bestyrelsen som næstformand.

Mette er et kendt ansigt både i festivalen, hvor hun gennem flere år har arbejdet og stadig arbejder som frivillig og b-leder i musikerreceptionen, men også i og uden for Tønder Kommune. Hun er folkeskolelærer af profession, men bruger store dele af sin tid som politiker og medlem af Kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune og Regionsrådet i Region Syddanmark for partiet Venstre.

”Udover at Mette kommer med et stort netværk, har hun også et stort hjerte for Tønder Festival. Vi glæder os i den grad til at samarbejde med Mette,” siger Stephan Scheelke, administrerende direktør for Tønder Festival.

Mette Bossen Linnet siger: ”Det er få festivaler, der har så engagerede frivillige, som dem vi har på Tønder Festival, og de er af enorm stor betydning for både festivalen og for hele kommunen. Generelt er Tønder Festival på mange måder en helt særlig festival med musik i international klasse, en lang historie og stolte traditioner. Jeg er derfor meget ydmyg i forhold til den tillid, der er vist mig, og glæder mig til sammen med foreningens bestyrelse og de mange dedikerede frivillige at komme i arbejdstøjet og være en del af den gode udvikling, festivalen er i.”

Tønder Festival 25. 26. 27. 28. august 2022
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram