Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Oplev masser af musik og festivalstemning i Tønder

11. august 2021

Sidst i august vil hele Tønder summe af festivalstemning – selv om vi må undvære den rigtige festival. Tønder Festival åbner en butik ”Circle Village” i Tønder gågade fra den 25. til 28. august, hvor du kan få en dosis festivalstemning for alle sanser.

Her kan du opleve et gensyn med gamle kendinge fra festivalpladsen, når Lille Fanø, Den Hemmelige Bar, Grillen mf. rykker ind i butikken. ”Circle Village” får også sin egen merchandise-bod, hvor du vil kunne købe festival-merchandise og festival-cd’er.

Der vil i løbet af de fire dage være livemusik, jamsessions, smagsoplevelser, fadøl, drinks og kaffepunch, og du kan møde nogle af festivalens mange frivillige. Så der vil være en snert af festivalpladsens stemning, mens vi venter på Tønder Festival 2022.

Find ”Circle Village” i Vestergade 24, 6270 Tønder. Åbningstider: onsdag den 25. og torsdag den 26. august kl. 15-24 og fredag den 27. og lørdag den 28. august kl. 11-24. Butikken er venligst udlånt af Jørgen Anton Thygesen.

Tag til koncert og støt Tønder Festival
Der venter også masser af livemusik med både danske og internationale musikere i Schweizerhalle – Tønder Kulturhus fra 20. til 29. august. Det fyldige program byder på Mary Gauthier, Michael McGoldrick, John McCusker og John Doyle, Bjørn Eidsvåg, Watkins Family Hour, The Deep Dark Woods, Dylan LeBlanc, Calby, Niels Hausgaard, Delgres, Helene Blum og Harald Haugaard i selskab med svenske Roger Tallroth, Kira Skov, Sharon Shannon, Dorthe Gerlach, Hymns From Nineveh feat. Who Killed Bambi samt showcasekoncerten FolkSpot med nyere nordiske navne. Der er stadig mulighed for at få billetter på www.tf.dk

Skotter aflyser og dansk-svensk trio erstatter
I disse Corona-tider er det desværre ikke usædvanligt, at et internationalt band må aflyse. Det er sket for den skotske kvartet Fara, der må aflyse deres koncert i Tønder. Fara skulle have optrådt i Schweizerhalle – Tønder Kulturhus fredag den 20. august 2021.

Publikum skal dog ikke fortvivle, for i stedet for Fara optræder tre skandinaviske topmusikere, nemlig danske Helene Blum og Harald Haugaard i selskab med svenske Roger Tallroth. De er på plakaten fredag den 20. august sammen med irske Sharon Shannon.

Særlig VIP-begivenhed
Tønder Kommune står bag et VIP-arrangement. Det finder sted lørdag den 28. august kl. 16.00 på Tønder Rådhus. Arrangementet slutter kl. 19:45, hvorefter deltagerne køres i bus ud til Schweizerhalle til aftenens koncert med Niels Hausgaard og The Deep Dark Woods, som begynder 20.30. Her er der reserveret pladser på balkonen til VIP-gæsterne. Borgmester Henrik Frandsen og frue er værter ved arrangementet på Tønder Rådhus, hvor der vil være eksklusiv ginsmagning ved det lokale destilleri Brinksgaard, buffet fra Café Victoria samt en musikalsk overraskelse. Der er begrænset antal billetter til det særlige VIP-arrangement. Billetterne kan købes på www.tf.dk

Camp Unbroken Circle
Nogle af vores fantastiske frivillige fra vores campinghold har oprettet en støtteforening - men også en Pop-Up campingplads i Tønder under navnet "Camp Unbroken Circle". Pop-up camping er åben i perioden 19.-30. august. Læs mere på https://unbrokencircle.dk/index.php

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram