Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Oplevelser i dagene op til festivalen

30. april 2019

Musikken er ikke det eneste, publikum på årets Tønder Festival kan opleve.

Igen i år vil Tønder-området summe af aktivitet i de fire dage op til Tønder Festival, når 4+ tilbyder arrangementer i dagene 18. + 19. + 20. + 21. august. 2019.  

4+ dagene skydes i gang med en gratis åbningskoncert i Tønder søndag den 18. august. De følgende dage er programmet sammensat så festivalgæster og lokale borgere har mulighed for at opdage og opleve Tønder egnens mange gode historier og seværdigheder; en koncert, der markerer 50 året for Woodstock festivalen. Konge safari i Kong Frederik VI’s fodspor med skib og hestevogn. Rundvisning på Schackenborg Slot. Pub Quiz ”Festival Edition”. Byvandring i Tønder. Bagekursus med udgangspunkt i det sønderjyske kaffebord. Musikteater. En dag i Højer med fokus på Højers fantastiske historie om kaptajnsfruerne. Gourmetmiddag sammensat af lokale råvarer og tilberedt af Restaurant ROS. En 4+ Hammerslagskonkurrence. Eksklusiv ginsmagning. Alt sammen blot noget af det der tilbydes i 4+ dagene op til festivalen.

Se mere her!

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram