Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Påske-Folk på Gyngen

30. april 2019

Lørdag den 13. april 2019 kan Habadekuk (DK) og Silver Lining (NO) opleves live, når Tønder Festivals Ungenetværk inviterer til ”Påske-Folk” på Gyngen i Århus.

Koncerten er GRATIS og starter kl. 20.00.

I ægte Tønder Festival ånd vil der være solæg og velkomstdrinks til alle fra kl. 19.00.

Det bliver en aften med alt lige fra livlig dansemusik til smukke harmonier, og der er i dén grad noget at glæde sig til, når de to bands går på scenen!

Hvad er Tønder Festivals Ungenetværk?

Tønder Festivals Ungenetværk er et tilbud til alle Tønder Festivals unge frivillige. Det er et nyt tiltag fra festivalens side og har blandt andet det formål at skabe et godt sammenhold og fællesskab blandt de unge frivillige – både på og uden for festivalen. Gennem forskellige aktiviteter og arrangementer, der afholdes i løbet af året, får de unge frivillige mulighed for at mødes og hygge sig sammen. Derudover lærer de frivillige hinanden at kende på tværs af de forskellige funktioner, de hver især har på festivalen. Ungenetværket bidrager med sparring og udviklingsidéer til festivalen.

Tønder Festivals Ungenetværk og Gyngen glæder sig til at byde velkommen til en aften i folkemusikkens navn!

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram