Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Raúl Malo erstatter Vincent Neil Emerson

5. august 2022

Desværre er er der indløbet endnu en aflysning på årets Tønder Festival. Den amerikanske sangskriver og countrykomet Vincent Neil Emerson har været nødt til at aflyse på grund af sygdom. Ikke blot i Tønder, men hele sin turné i Europa.

Vincent Neil Emerson skriver til Tønder Festival, at han er forfærdelig ked af at aflyse, men at det grundet hans helbredssituation ikke er muligt for ham at tage på turné. Han takker for opbakningen og forståelsen og håber, han kan gennemføre sine koncerter i Europa meget snart.

Publikum får dog en erstatning fra øverste hylde, nemlig sanger, sangskriver og guitarist Raúl Malo, frontmand i det sprudlende rootsrock/latin/tex-mex-band The Mavericks. Ved siden af The Mavericks har Raúl Malo en strålende karriere som solist, og der er al mulig grund til at glæde sig til at opleve den amerikanske sangskriver alene med sin guitar og sine sange. Raúl Malo spiller lørdag kl. 22 på Klubscenen. Festivalen arbejder på en erstatning for den koncert, Vincent Neil Emerson skulle have givet søndag eftermiddag Pumpehuset.

Tønder Festival 25. 26. 27. 28. august 2022
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram