Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Støttekoncert for Tønder Festival

7. august 2020

En entusiastisk lydtekniker fra lokalområdet har taget initiativ til en støttekoncert for Tønder Festival. På scenen er Signe Svendsen, Niels Hausgaard, Rikke Thomsen, Jacob Dinesen og gruppen Mallemuk.

Det bliver en eksklusiv og unik begivenhed, der finder sted lørdag 29. august i Schweizerhalle/Tønder Kulturhus.

Tønder Festival er som bekendt corona-aflyst, og festivalen har brug for støtte for at se en sikker fremtid i møde. Den lokale lydtekniker og ejer af lydfirmaet GigRec Productions, Ulrik Tjørnelund Bossen, fik ideen til en støttekoncert. Han kontaktede en række danske musikere, og de sagde straks ja.

Resultatet er en koncertaften med Signe Svendsen, som har været med på Tønder Festival i mere end ti år, festivalveteran nummer ét og dansk folkeeje Niels Hausgaard, den nye sønderjyske stjerne Rikke Thomsen, Tønders egen rootsrock-darling Jacob Dinesen samt det lokale folk-band Mallemuk.

Let the Tønder Festival Circle be Unbroken

Ulrik Tjørnelund Bossen fortæller, at han er blevet “slæbt med” til Tønder Festival, fra han var ganske lille. Han har været scenehjælper i Telt1 for mere end 15 år siden og har de seneste  fire år været leverandør og medleverandør af produktionen på Klubscenen samt til medarbejderfesterne.

“Det har nok medvirket til, at jeg er blevet miljøskadet, og man kan sige, at det har udviklet sig til en arbejdsskade. Jeg har en stærk tilknytning til Tønder Festival, og det er jeg ikke ene om.

Opbakningen blandt musikerne har bekræftet, hvilken kolossal støtte der er til festivalen. Ingen tvivl om, at musikerne denne aften vil skabe en aften med et ultimativt sammenkog af Tønder Festival-atmosfæren,” siger han.

Stor glæde og stor tak

Hos festivalens ledelse er sommerhumøret steget ganske betragteligt.

“Vi er meget glade for Ulriks´ fantastiske initiativ. Og vi vil også på forhånd gerne takke musikere og frivillige, der bakker op om arrangementet,” siger Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival.

Sangskriver Signe Svendsen har været med på festivalen de sidste mange år og var straks klar til at stille op: “Tønder Festival er den festival i Danmark, hvor jeg føler mig mest hjemme. Publikum er ekstremt lyttende og fokuserede, og de vil rigtig gerne musikken. Det er jo en gave! Der er noget, vi kalder ‘Tønderfamilien’, og det er alle os hoveder, der kommer derned hvert år – mange af os ses kun dér, men vi har en fest og et suverænt fællesskab.”

Begrænset antal billetter

Koncerten på Schweizerhalle bliver begrænset til 380 pladser. Koncerten starter kl. 20, og billetter sælges via Tønder Festival Circle. Billetter til støttekoncerten sættes til salg mandag  d. 10. august kl. 10. Billetpris: 500 kr. Køb billetter her: https://tf.dk/praktisk-2/toender-festival-circle/

OBS: Der skal købes minimum 2 billetter ad gangen på grund af corona-restriktioner (der skal være en tom stol mellem folk).

Konferencier på aftenen bliver Jesper Henning Pedersen, som i mange år har været fast konferencier på de store scener under festivalen.

Særlig VIP-begivenhed

Tønder Kommune står bag et særligt VIP-arrangement i forbindelse med støttekoncerten. Det finder sted lørdag 29. august kl. 16.00 på Tønder Rådhus.  Arrangementet slutter kl. 19:15, hvorefter deltagerne køres i bus ud til Schweizerhalle til aftenens koncert. Her er der reserveret pladser på første parket til VIP-gæsterne.

Borgmester Henrik Frandsen og frue er værter ved arrangementet på Tønder Rådhus. Der vil være  eksklusiv ginsmagning ved det lokale destilleri Brinksgaard, buffet fra Café Victoria samt en musikalsk overraskelse. Pris for VIP-arrangementet: 1250 kr. Der er et begrænset antal VIP-billetter til salg (100 stk. i alt). OBS: Der skal købes minimum 2 billetter ad gangen på grund af corona-restriktioner (der skal være en tom stol mellem folk).

VIP billetter kan købes her fra mandag d. 10. august kl. 10. https://tf.dk/praktisk-2/toender-festival-circle/

Tønder Festival Logo
[social-share counters="0" buttons="facebook,twitter"]
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram