Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Stor tak for opbakningen

1. september 2020
Foto: Marc Roed

De mange initiativer under paraplyen Tønder Festival Circle har betydet formidabel opbakning, støtte og konkrete donationer.
Tønder Festival Fond siger tusind tak.

Den sidste weekend i august er overstået. Normalt ville man se tilbage på en veloverstået Tønder Festival, men i år har festivalweekenden været erstattet af støttekoncerter og en masse private havefester og sammenkomster. Under overskriften Tønder Festival Circle har man takket været aktive ildsjæle og samarbejdspartnere i lokalområdet kunnet købe pakker med festivalstemning, mad, drikke og oplevelser, så den velkendte Tønder Festival-atmosfære fandt vej til publikum.

Tak for støtten

“Tusind tak for en god Tønder Festival Circle med masser af flotte initiativer. Vi oplever samtidig, at rigtig mange har samlet ind til Tønder Festival Fond ved deres havefester. Opbakningen fra lokalsamfundet, gæster, frivillige, samarbejdspartnere og sponsorer betyder uendeligt meget for Tønder Festivals fremtidige arbejde. Det er vi meget, meget taknemmelige for.” siger Kirstine Uhrbrand, Administrerende Direktør.

Corona-krisen og aflysningen af årets festival har haft økonomiske konsekvenser for Tønder Festival Fond. Støtten til festivalen er derfor et stort og vigtigt bidrag til det fremtidige arbejde med Tønder Festival.

Sådan gør I med indsamlede donationer:

Tønder Festival Fond beder jer om at indbetale beløbene fra jeres private indsamlinger til Tønder Festival Fonds konto på konto nr.: 7970-0001029302 (og IKKE indbetale via mobilepay). 

På indbetalingen må I gerne skrive ”donation”, jeres navn og telefonnummer. Hvis I har spørgsmål, så kontakt os på info@tf.dk. Tusind tak for støtten og opbakningen. Vi ses til Tønder Festival i 2021!

Har I solgt merchandise eller støttearmbånd for festivalen, skal I dog stadig indbetale via mobilepay på nr.: 91532.

Tønder Festival 26. 27. 28. 29. august 2021

www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
[social-share counters="0" buttons="facebook,twitter"]
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram