Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Tønder Festival deltager i Gin- Vin- og Ølfestival i Tønder gågade

30. maj 2024

Tønder Festival deltager i den kommende Gin- Vin- og Ølfestival i Tønder gågade fredag d. 31. maj 2024.

Årets arrangement byder på flere spændende præsentationer fra Tønder Festival, herunder introduktionen af den nye Jubilæumsgin, afsløringen af årets festivalvine og lanceringen af 2024-kollektionen af merchandise.

Præsentation af Jubilæumsgin: Tønder Festival præsenterer under Gin- Vin- og Ølfestivalen en limited edition Jubilæumsgin, der er skabt i anledning af 50-års jubilæet i tæt samarbejde med det lokal small batch destilleri Norlyk Destillery.

Som musikken på Tønder Festival er Jubilæumsginnen resultatet af godt håndværk. Ginnen er destilleret efter London Dry metoden og er produceret på første og andet års enebær, enebærkviste samt døvnælde - en urt, du kan finde på festivalpladsen.

Ved køb af Tønder Festivals Jubilæumsgin støtter du både Tønder Festival og festivalens non-profit arbejde i lokalsamfundet - at bevare og udvikle Tønder Festival og understøtte lokale musikinitiativer.

Læs mere om Tønder Festivals Jubilæumsgin her.

Afsløring af årets festivalvine: Ud over Jubilæumsginen vil festivalen medbringe smagsprøver på årets tre festivalvine. De tre vine er i år en Nero D’Avola fra Italien produceret på økologiske druer, en Riesling fra Tyskland med elegante og sprøde noter og en Zinfandel Rosé fra Californien med fine frugtaromaer, der minder om røde bær og ferskner.

Lancering af 2024 merchandise: Arrangementet vil også byde på lanceringen af Tønder Festivals 2024 merchandise sortiment, der kan købes i Sport24 Tønder fra d. 31. maj og på webshoppen fra d. 15. juni.

Årets festival t-shirt er igen i år et resultat af et samarbejde med Højer Designefterskole og årets motiv er designet af Jonathan Dam Gebel, som er elev på efterskolen årgang 2023/2024. Samarbejdet har rødder i Tønder Festivals engagement i at støtte lokalt talent og give unge kreatører en platform til at vise deres kreativitet.

 
Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram