Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Tønder Festival har brug for publikums hjælp

5. maj 2020

Det er strømmet ind med opmuntrende mails og opbakning, og Tønder Festival arbejder lige nu benhårdt på at få det fulde økonomiske overblik over Tønder Festival 2020, så planlægningen af Tønder Festival 2021 kan påbegyndes. “Vi takker for alle de positive tilkendegivelser, og vi håber på, at festivalgæsterne vil ombytte deres billetter til Tønder Festival i 2021,” siger Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival.

Corona-krisen har som bekendt medført, at alle store festivaler i Danmark er aflyst denne sommer. Der bliver ikke nogen Tønder Festival 2020, og aflysningen får økonomiske konsekvenser for festivalen.

Festivalledelsen er overbeviste om, at der bliver en Tønder Festival i 2021, men efter årets aflysning har festivalen hårdt brug for støtte fra bl.a. publikum. Festivalledelsen håber på, at publikum vælger at ombytte deres billetter i stedet for at få dem refunderet.

Brev sendt til billetkøbere

Tønder Festival har sendt brev ud til alle, der har købt billet til årets festival. Billetkøberne får to muligheder:

  • Man kan overføre sine købte festivalbilletter, campingbilletter med mere fra 2020 til 2021.
  • Hvis man ikke ønsker at deltage på Tønder Festival 2021, kan man få refunderet sine billetter købt til festivalen 2020.

“Det er vigtigt for os at understrege, at uanset hvilken mulighed man som publikum vælger, er vi evigt taknemmelige for, at så mange har valgt at købe billet til Tønder Festival 2020. Samtidig vil vi gerne sige stor tak til alle – frivillige, publikummer, sponsorer, støtter, partnere, musikere og teknikere – for alle de gode tilkendegivelser.” siger Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival.

Ser frem mod 2021

Når billetkøberne har foretaget deres valg og detaljerne for den nye kompensationsordning for arrangører bliver offentliggjort, så kan festivalledelsen få det fulde økonomiske overblik over Tønder Festival 2020 og for alvor påbegynde planlægningen af Tønder Festival 2021.

”Vi glæder os enormt meget til Tønder Festival i 2021 og håber på at se så mange som muligt næste år. Samtidig må vi indstille os på at tilpasse festivalen den nye virkelighed, som Corona-krisen har skabt.” siger Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival.

Ønsker man at støtte Tønder Festival

Der er rigtig mange, som har spurgt os, hvordan man kan støtte Tønder Festival. En kæmpe stor tak for det. Vi er lige nu ved at undersøge støttemulighederne og arbejder på at kunne melde noget ud hurtigst muligt. Vi melder det ud, så snart vi ved mere.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram