Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Tønder Festival mærker stor opbakning

2. juni 2020
Foto: TF fotocrew

Siden Tønder Festival blev aflyst, er det strømmet ind med opbakkende henvendelser fra alle sider. Festivalledelsen kan nu også mærke opbakningen i publikums valg i forhold til deres billetter til 2020-festivalen. 85% har nemlig valgt at ombytte deres festivalbillet til Tønder Festival 2021. Og på trods af at Tønder Festival 2020 er aflyst, har grænsekøbmændene valgt at sælge festivalvinen i 2020 for at støtte festivalen. Festivalledelsen er glade og taknemmelige for opbakningen.

Det er nu snart to måneder siden, at Tønder Festival blev aflyst. Den manglende omsætning, som aflysning har resulteret i, gør at festivalen står i en udfordrende økonomisk situation. Men nu lysner det for enden af tunnelen.

Tønder Festivals publikum har nu i lidt over en uge kunne ombytte eller refundere deres billetter til Tønder Festival 2020, og publikums opbakning er enorm. Ud af de festivalgæster, der indtil videre har foretaget deres valg, har ca. 85% valgt at få ombyttet deres billet til Tønder Festival i 2021 frem for at refundere deres billet.

En måned til at foretage deres valg
Publikum skal inden den 14. juni 2020 beslutte sig for om de vil ombytte deres 2020-billet til en billet til Tønder Festival i 2021 eller om de vil have refunderet deres penge. Størstedelen af publikum har allerede efter lidt over en uge taget deres beslutning, og en klar tendens viser altså, at langt de fleste vælger at ombytte billetten til næste år.

”Vi er meget begejstrede og taknemmelige for den opbakning, som publikum viser os ved at ombytte deres billetter i stedet for at refundere dem. Det giver os et likviditetsmæssigt råderum frem til næste festival, som er en stor hjælp.” siger administrerende direktør for Tønder Festival, Kirstine Uhrbrand.

Festivalvin til støtte for festivalen
I 33 år har en lang række grænsekøbmænd støttet Tønder Festival ved at sælge festivalvin og give en del af deres fortjeneste til festivalen. Selv om festivalen i 2020 er aflyst og grænsen har været lukket i en periode på grund af corona-krisen, så har grænsekøbmændene alligevel valgt at fortsætte samarbejdet for at støtte Tønder Festival.

”Festivalvinen er en tradition og nærmest en institution i festivalen. Og vi er derfor meget glade for, at grænsekøbmændene var med på idéen om at videreføre traditionen med at sælge festivalvinen og på den måde hjælpe festivalen her i 2020. En stor tak for det!” siger administrerende direktør for Tønder Festival, Kirstine Uhrbrand.

Tønder Festival forventer at starte det almindelige billetsalg til Tønder Festival 2021 mandag den 22. juni 2020.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram