Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Udbud på merchandiseområdet

7. oktober 2020
Foto: Yasser Yassin

Tønder Festival ønsker tilbud fra leverandør udefra på at udvikle, opbevare og levere festival-merchandise i en tre-årig periode.

Produktion, håndtering og salg af T-shirts, caps, jakker, cd’er og andet merchandise er en mere og mere vigtig del af Tønder Festival. Det er en større opgave, som omfatter styring og hosting af webshop samt lageropbevaring og distribution. Tønder Festival vil gerne have opgaven samlet under én leverandør, som kan være behjælpelige med hele processen fra design, udvikling, bestilling og levering samt varetagelse af webshoppen.

Nu sætter Tønder Festival opgaven på merchandiseområdet i udbud. Det vil sige, at interesserede leverandører kan afgive tilbud på udvikling, levering og lageropbevaring af merchandise for en treårig periode 2021-2023.

Opgaven omfatter blandt andet produktion af T-shirts og andre produkter, lager og distribution, design af merchandise i samarbejde med Tønder Festivals kontor og drift af webshop. Der vil også være krav om bæredygtighed i produkterne.

Tilbuddet skal indsendes senest 1. november 2020.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram