OPDATERING VEDR. TØNDER FESTIVAL 2020 BILLETOVERFØRSEL OG REFUNDERING

Home/Praktisk/Billetsalg ved festivalen/OPDATERING VEDR. TØNDER FESTIVAL 2020 BILLETOVERFØRSEL OG REFUNDERING

Kære festivalgæst med billet til Tønder Festival 2020

Tusind tak fordi du valgte at købe billet til Tønder Festival 2020!

Vi er i fuld gang med at kigge frem mod Tønder Festival 2021, og vi håber, du er klar på at gøre det samme. Fra i dag starter vi nemlig med at bytte billetter til Tønder Festival 2020 ud med billetter til Tønder Festival 2021. Vi håber du har lyst til at deltage næste år og få dine festivalbilletter, campingbilletter mm. fra årets festival byttet til næste års festival. Ønsker du ikke at deltage, vil du kunne få din ordre refunderet.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Tønder Festival virkelig har brug for støtte fra dig som publikum, hvorfor vi håber på, at du vælger at ombytte jeres billetter i stedet for at få dem refunderet.

Læs venligst alt indholdet nedenfor for at sikre dig, at du kender alle oplysninger vedrørende billetoverførsel og refundering. Vi beder dig om at foretage dit valg senest den 14. juni 2020.

BEMÆRK venligst, at valget skal ske via. den e-mail der er sendt fra Billetten a/s den 14.maj 2020.

Du har to valgmuligheder:

  1.  Ombyt billetten og støt Tønder Festival
    Det er en god måde at vise din opbakning til Tønder Festival på i denne svære tid. Samtidig sikrer du dig en billet til Tønder Festival 2021.
    Fortryder du efter svarfristen, at du har beholdt dine billetter, kan du ikke på et senere tidspunkt få pengene refunderet.
  2. Refundering
    Hvis du ikke ønsker at få ombyttet dine billet til 2021, kan du få dem refunderet.
    Bemærk venligst, at det ikke er muligt at få refunderet dele af sin ordre, men kun den samlede ordre.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af coronavirus/COVID-19 tager Billettens håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Billetten vil tilbageføre betalingen for din ordre til din konto hurtigst muligt eller senest den 31. juli 2020. Det beder vi om forståelse for. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Har du spørgsmål til billetoverførsel og -refusion, som du ikke har fundet svar på her, så tag et kig på vores FAQ, hvor vi har samlet de hyppigst stillede spørgsmål. Har du ikke fået svar på dine spørgsmål vedr. billetter, send en mail til toenderfestival@billetten.dk
Du skal vide, at uanset hvilken mulighed, du vælger, så er vi dig evig taknemmelig for, at du i 2020 valgte en billet til Tønder Festival, og vi håber, at vi ser dig i 2021.

Tønder Festival forventer at starte det almindelige billetsalg til Tønder Festival 2021 mandag den 22. juni 2020.

Let the circle be unbroken!

De allerbedste hilsener

Tønder Festival