Overnatning og camping

Home/Praktisk/Overnatning og camping

CAMPING

Campingbilletter sælges fra d. 2. december 2019 kl. 10:00. Billetterne sættes til salg via tf.dk ligesom øvrige festivalbilletter.

Tønder Festivals campingområde er åbent for alle. Det eneste du skal være opmærksom på er, at der skal købes campingarmbånd, hvis du ønsker at overnatte på campingområdet. Børn under 12 år har gratis adgang ifølge med en voksen.

Der er særlig campingmulighed for handicappede. Reglerne er de samme som på det øvrige campingområde, men området ligger tættere på festivalpladsen. Campingarmbånd til en eventuel hjælper medfølger uden beregning efter samme regler som festivalarmbåndet.

Der vil være et begrænset antal enheder til salg, så der tages forbehold for udsolgte enheder.

Toilet- og badevogne er til rådighed, dog i begrænset omfang i starten af perioden.

Ved ankomst – henvendelse hos campinginfo.

Bemærk:

Områder/enheder til festivalens interne brug er afmærket med festivalens markeringsbånd. Afmærkningerne må ikke fjernes.

Campingpladsen ligger lige op og ned ad festivalpladsen. De to pladser hænger sammen som yin og yang. Tønder Festivalen er scenerne, musikken og de store oplevelser – men den er også og ikke mindst en stor festivalcamping, der har sit eget stemningsfulde liv – og glade dage.

Når du skal til Tønder Festival, melder der sig selvfølgelig mange spørgsmål om overnatning. Du kan finde alle svarene her i vores FAQ – spørgsmål og svar om camping.

Og du kan finde mere info, når du går til billetkøb.