Tønder Festival inviterer til udvikling af fremtidens festival

Home/Nyheder/Tønder Festival inviterer til udvikling af fremtidens festival

Tønder Festival inviterer til udvikling af fremtidens festival

Tønder Festival er inde i en rivende udvikling, som ikke kunne være sket uden støtte og opbakning fra de frivillige, sponsorerne, støtterne, musikerne og Tønder Festivals publikum. Festivalen står over for en fremtid, der vil byde på både udfordringer og muligheder. Til at imødekomme dette har Tønder Festival brug for innovative idéer og løsningsforslag, og festivalen inviterer derfor til en stor idéudviklingsworkshop lørdag 5. maj.

Tønder Festival er på fode igen i en ny og moderne udgave med fundamentet plantet dybt i Tøndermarskens våde jord og med festivalhistorien som bagkatalog. Med stor respekt for festivalens ånd og historie har Tønder Festival siden 2012 været inde i en udvikling, der blandt andet har resulteret i en publikumsstigning på 25% siden 2013. Tønder Festival står overfor en række udfordringer og muligheder i fremtiden, som festivalledelsen ønsker belyst i en ny stor idéudviklingsworkshop.

Forskellige deltagere skal skabe alsidige idéer
Tønder Festival inviterer frivillige medarbejdere, samarbejdspartnere, sponsorer, støtter og festivalgæster til en sjov og spændende dag med fokus på udvikling af Tønder Festival og det samfund festivalen er en del af. Idéudviklingen foregår i en festlig atmosfære, hvor de deltagende hold konkurrerer om at producere de bedste idéer. Idéerne vurderes løbende af en jury, som giver point ud fra en række kriterier. Holdet der har fået flest point vinder, og idéerne nedskrives efterfølgende i et idékatalog, som ledelsen på Tønder Festival arbejder videre med.

”Vi håber på at se både frivillige, sponsorer, støtter, garvede festivalgængere og kommende festivalgæster til workshoppen. Hele baggrunden for workshoppen er at få så bred en pallette af idéer som muligt, så vi kan få skabt de bedste løsninger og den bedste festival i fremtiden.” siger Kirstine Uhrbrand, direktør for Tønder Festival.

En stærk jury skal vurdere idéerne
I juryen sidder Alex Nyborg Madsen (DR), Anders Jacobsen (Handelsstandsforeningen), Anna Amby Frejbæk (Tønder Gymnasium), Anne-Sofie Dideriksen (Mindfactory by ECCO), Carsten Eriksen (Det Blå Gymnasium), Erik Jespersen (Tøndermarsk Initiativet) Esben Marcher (Dansk Live), Henrik Juul (Vibroe, Duckert og Partner), Jan Mols (Tobakken), Jens L. Hansen (Nationalpark Vadehavet), Jesper Møller (Fanø Vesterland), Kim Printz Ringbæk (Kommunalbestyrelsen, Tønder), Kristine Heebøll (Folkemusikkonservatoriet), Kurt Bucha (Håndværkerforeningen), Marianne Okholm (Bosætningskoordinator, Tønder), René Andersen (Kommunalbestyrelsen, Tønder), Rod Sinclair (musiker og konferencier, Tønder Festival), Signe Svendsen (musiker), Thomas Trier (Teaterhøjskolen i Toftlund) og Vivi Okholm (ECCO).

Praktisk information
Arrangementet foregår i Tønderhal 1, lørdag 5. maj kl. 13-17. Der er et begrænset antal pladser. Tilmelding er derfor nødvendigt og kan ske ved at sende en mail til hkf@tf.dk eller via dette link: https://goo.gl/forms/nLnCEEYKrU1hpKjB3