Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Tønder Festival er nu klar med en app

9. september 2021

Den nye Tønder Festival app er landet, og den er klar til download. App’en opdateres løbende, og du finder den i både Apples App Store samt Google Play Store, så den er klar til dig, uanset om du er Android- eller iOS-bruger. App’en findes på både dansk og engelsk – du skal søge på Tønder Festival.  

Med Tønder Festival app’en kan du let købe billetter til festivalen fra din mobil, når og hvor du ønsker. Derudover har du under selve festivalen altid let og hurtig adgang til relevant information, så som hvor er nærmeste parkeringsmulighed? Hvilke kunstnere skal spille hvor og hvornår? Hvor er Publikumsinformationen og Telt 1 placeret? Hvor findes nærmeste ladeplads til mobiltelefoner? Spørgsmål som dette og meget mere kan du nu slå op, mens du er på farten via Tønder Festival app’en. Du har samtidig også mulighed for at gøre app’en mere personlig ved at tilføje lige netop dine favoritkunstnere.

Download appen nu og hold dig opdateret med nyeste kunstnernavne til den kommende festival og vær godt kørende under selve festivalen.

Vi glæder os til at byde vores fantastiske gæster velkommen til Tønder Festival 2022, og vi håber at se så mange som muligt gøre brug af appen.

Tønder Festival Logo
[social-share counters="0" buttons="facebook,twitter"]
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram