Spring til indhold
21/08-24/08

Frivillig

Hvad vil det sige at være frivillig på Tønder Festival?

Det er der ikke ét svar på - men du bliver en del af et frivilligfællesskab hvor engagement, socialt samvær og samarbejde er omdrejningspunktet for at udvikle og skabe Tønder Festival!

Ingen frivillige – ingen Tønder Festival. Så simpelt er det.

Hvert år gennemføres Tønder Festival med hjælp fra over 3.000 frivillige, som i fællesskab arbejder både før, under og efter festivalen. Alle står sammen om ét fælles mål: at skabe en festival i verdensklasse. Frivilligfælleskabet på Tønder Festival er kernen i festivalens DNA. Her er plads til alle!

Dine fordele

Foruden at blive del af et frivilligfællesskab med engagement, begejstring, arbejdsomhed og ansvarlighed som kerneværdier, er du som frivillig på Tønder Festival i risikozonen for at knytte nye venskaber og få unikke festivaloplevelser med hjem.

Derudover får du

  • Frivilligarmbånd, der giver adgang til dette års Tønder Festival.

  • Adgang til Medarbejder-baren og Medarbejderkantinen, hvor du kan købe mad og drikkevarer til en lavere pris.

  • Gratis camping på Tønder Festivals eget campingområdet. (Strøm tilkøbes)

  • Invitation til Tønder Festivals to årlige sociale arrangementer for frivillige: Frivilligfesten, der bliver afholdt dagen efter festivalens afslutningskoncert, samt den årlige Midtvejsfest, der bliver afholdt hvert forår.

  • Mulighed for frivilligfordele ved koncerter afholdt af Tønder Festivals samarbejdspartnere.

Dit bidrag

Som frivillig på Tønder Festival skal du arbejde minimum 18 timer inden for dit holds åbningstid. Timer lagt før og efter festivalen tæller for det halve, mens timer lagt under festivalen tæller én til én. Det vil sige, at hvis alle dine timer ligger før/efter festivalen, skal du arbejde minimum 36 timer, mens du skal arbejde minimum 18 timer, hvis alle dine timer ligger under festivalen.

Spørgsmål til frivillighed

Vi har samlet de hyppigst stillede spørgsmål under "Frivillig FAQ"

Spørgsmål og svar finder du her

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: