Spring til indhold
21/08-24/08

Praktisk
info

Få svar på dine spørgsmål her

Her finder du de vigtigst informationer du har brug for både før, under og efter dit ophold.

Billetter & armbånd

Du køber din billet via vores billetside. Du finder den her.

Gem billetten på din smartphone. Telefonens skærm skal være intakt for at være sikker på at kunne scanne stregkoden. Alternativt kan du printe din billet.

Du kan også købe din billet i en af vores billetvogne, som er placeret ved festivalområdets indgange. Der tages forbehold for udsolgte billetter.

Gå til filtre

Hvis du vil have den fulde oplevelse på Tønder Festival kan du købe en 4-dages partoutbillet. Armbåndet giver adgang fra pladsen åbner til den lukker alle fire dage.

Du har også mulighed for at købe dagsbillet(ter) til den eller de dage du ønsker at deltage. Dagsbilletter giver adgang fra pladsen åbner til den lukker på den pågældende dag.

Gå til filtre
 • Voksen

Partoutbillet 1.975 kr.

Dagsbilletter

Onsdag: 950 kr.

Torsdag: 1.150 kr.

Fredag: 1.150 kr.

Lørdag: 1.150 kr.

 • Studerende

Partout 1.600 kr.

Dagsbilletter

Onsdag: 850 kr.

Torsdag: 1.150 kr.

Fredag: 1.150 kr.

Lørdag: 1.150 kr.

 • Unge

Partout 900 kr.

Dagsbilletter

Onsdag: 450 kr.

Torsdag: 550 kr.

Fredag: 550 kr.

Lørdag: 550 kr.

Købte armbånd refunderes ikke.
Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Alle priser er ekskl. gebyr.

Gå til filtre

Ved henvendelse til en af vore tre billetsalgsvogne fremvises billetten, som scannes og ombyttes til et armbånd, der påsættes på stedet.

Gå til filtre

Billetvognene finder du ved de tre indgange, hvorfra løssalg af armbånd under Tønder Festival ligeledes sker.

Billetvogn ved Indgang Vest

16/08: Kl. 15:00-21:00

17/08-19/08: Lukket

20/08-24/08: Kl. 09:00-22:00

Billetvogn ved Indgang Øst

16/08-20/08: Lukket

21/08-24/08: 09:00-22:00

Billetvogn ved camping

16/08: Lukket

17/08-23/08: 08:00-20:00

24/08: Lukket

Gå til filtre

Du kan ikke købe billetter til enkelte koncerter.

Gå til filtre

Studerende har mulighed for at købe billetter til nedsat pris. Når du ombytter din billet til et armbånd skal du fremvise gyldigt studiekort eller optagelsesbrev. Såfremt dokumentation ikke kan forevises, skal prisdifferencen mellem et almindeligt og et studiearmbånd betales.

Unge-billetter købes til 13-17 årige til nedsat pris.

Børn under 13 år har gratis adgang ifølge med voksen, der bærer gyldigt armbånd.

Gå til filtre

Gavekort til Tønder Festival kan bruges på billetter til festivalen. Du kan købe gavekort her.

Det er hurtigt og nemt, du skal blot angive hvilket beløb, du ønsker gavekortet på, og eventuelt skrive en hilsen, der bliver trykt på kortet (max 120 tegn).

Gavekortet modtages kun på mail.

Bemærk: Gavekort udstedes kun på et helt antal kroner mellem 100 og 2.500. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato.

Gavekort til brug på festivalpladsen: Hvis du ønsker at give et gavekort, som skal bruges på festivalpladsen, skal du købe et værdikort. Værdikortet modtages på mail. Fremvis værdikortet på din telefon eller medbring udprintet i vores Kort- og Kontantbod på festivalpladsen, hvor det vil blive omvekslet til et fysisk værdikort.

Hvis du har penge tilbage på kortet når festivalen er slut, kan du få restværdien udbetalt samme sted. Obs. Der skal være foretaget min. et køb på kortet for at restværdi kan udbetales.

Gå til filtre

Nej, et gavekort kan ikke bruges på festivalpladsen. Hvis du ønsker at give en pengegave til nogen, som skal bruges på festivalpladsen, skal du købe et værdikort i vores billetsalg.

Værdikortet modtages på mail. Fremvis værdikortet på din telefon eller medbring udprintet i vores Kort- og Kontantbod på festivalpladsen, hvor det vil blive omvekslet til et fysisk værdikort.

Hvis du har penge tilbage på kortet når festivalen er slut, kan du få restværdien udbetalt samme sted. Obs. Der skal være foretaget min. et køb på kortet for at restværdi kan udbetales.

Gå til filtre

Adgang

Dit armbånd giver adgang til festivalpladsen, alle scener, spisesteder og aktiviteter samt til koncerter i Visemøllen og Pumpehuset.

Gå til filtre

Pladsen åbner klokken 12:00 onsdag og har åben til klokken 03.00 alle dage.

Torsdag-fredag-lørdag åbner pladsen for publikum kl. 10:00.

Gå til filtre

Til koncerter på de mindste scener som Pumpehuset, Visemøllen og Bolero råder vi til at komme i god tid, da der er begrænset antal pladser. Det er ikke muligt at reservere pladser.

Gå til filtre

Der er gratis adgang for alle til åbningskoncerten, der finder sted på Open Air onsdag den 21. august klokken 12.30.

Gå til filtre

Camping og boformer

Ja da! På vores campingområde kan du medbringe din egen campingvogn, telt, camplet mv. eller booke overnatning i en af Tønder Festivals boformer; Tenthouse, Glampingtelt eller Sleep Box.

Campingområdet ligger i direkte forbindelse med festivalpladsen og byder på aktiviteter og musik i hele ugen op til og under festivalen. Her kan du også handle i Campinghøkeren og gå på opdagelse hos vores stadeholdere.

Når du skal overnatte på vores campingområde skal du enten

 • købe en campingbillet til din egen campingvogn, telt mv.

eller

 • booke overnatning i en af Tønder Festivals boformer.

Når det er klaret skal du have styr på, hvor mange personer, der skal overnatte i din enhed. Alle personer som overnatter på campingområdet skal tilkøbe en personcampingbillet.

Når både campingbillet/booking og korrekt antal personcamping er lagt i kurven, skal du tage stilling til om du skal bruge strøm til din enhed.

Obs. Der kan ikke tilkøbes strøm til Tønder Festivals boformer.

Gå til filtre

Campingbillet: Hvis du medbringer din egen overnatningsenhed (campingvogn, camplet, telt mv.), skal denne billet købes. Hver overnatningsenhed skal have en campingbillet tilknyttet. Campingbilletten reserverer altså en plads til din enhed på campingområdet.

Booking af Tønder Festival boform: Hvis du ikke ønsker at medbringe din egen overnatningsenhed kan du booke overnatning i en af Tønder Festivals boformer: Glampingtelt (2 el. 4 pers.), Tenthouse (2 pers.) eller SleepBox (2 pers.)

Personcamping: Denne billet skal købes af alle gæster, der ønsker at overnatte på Tønder Festivals campingområde. Det er tilladt at have besøg af gæster, men disse må ikke overnatte på campingområdet.

Strømbillet: Hvis du ønsker at have strøm ved din enhed skal du huske at tilkøbe en strømbillet til din enhed. Vi gør opmærksom på, at der ikke er strøm på hele campingområdet og dette vil derfor have betydning for din enheds placering. Teltområder (sælges til nedsat pris) har ikke mulighed for strøm.

Gå til filtre

Tønder Festival har ca. 1.200 strømpladser på campingområdet. En strømplads giver dig mulighed for at tilslutte din enhed til elnettet. Der kan ikke købes strømbillet til Glampingtelt, Tenthouse og Sleep Box.

Gå til filtre

Glampingtelt

Et glampingtelt er for dig der gerne vil have din festivaloplevelse krydret med lidt ekstra komfort.
Der er mulighed for at købe overnatning i et 2-pers. eller 4-pers. glampingtelt, hvor der er fuldt opredte senge med skummadras, stole og bord, gulvtæppe, strøm mv.

Tenthouse

Et Tenthouse har teltdug og fast bund, hævet over jorden.
Det er udstyret med en madras på 135 x 200 cm.
Der er indlagt strøm og lys (inkluderet i prisen) til mobilopladning og en lille lampe. Der må ikke tilsluttes større apparater.
Der er plads til bagage samt en indvendig, aflåselig safety-boks.

Sleep Box

Sleep Box tilbyder en perfekt blanding af komfort og ægte festival stemning. De kompakte enheder giver et hyggeligt tilflugtssted med alle nødvendige faciliteter, der sikrer, at du får en afslappende nat under dit ophold på Tønder Festival. Med safety box og skummadras kan du nyde ro i sindet og et perfekt miljø til afslapning.

Personcampingbillet skal købes oveni til hver person, som overnatter i enheden.

Gå til filtre

Hvis du medbringer eget telt, campingvogn mv. skal du tjekke ind i billetvognen, som ligger på vejen ned mod indkørslen til campingområdet. Se oversigtskortet her for præcis placering. Når du har tjekket ind i billetvognen, kan du køre ind på campingområdet, hvor vores frivillige vil guide dig til en plads.

Hvis du har booket overnatning i en af Tønder Festivals boformer skal du køre af mod venstre umiddelbart efter du passerer Indgang Vest på Papegøjevej, inden du kommer til billetvognen ved camping. Når du kører af vil du komme direkte ned til Camping Info, hvor du vil få anvist din boform af vores frivillige.

Gå til filtre

Har du lyst til at overnatte i et område, hvor man ligger i telte tæt på hinanden og ikke har bilen placeret lige ved siden af, har du mulighed for dette i vores bilfrie område. Det er billigere at overnatte her end på resten af campingpladsen (425 kr.). Området er ikke så stort, så der er et begrænset antal billetter til salg. Hvis du medbringer bil, kan den placeres i særskilt parkeringsområde i nærheden.

Du finder det bilfrie område centralt placeret på campingområdet.

Gå til filtre

Gæster kan komme ind på campingområdet fra lørdag d. 17. august 2024 kl. 08:00.

Herefter kan du tjekke ind mellem kl. 08:00 og 20:00.

Kom i god tid, inden I vil kaste jer ud i festivallivet. I perioder kan der opstå kødannelse og ventetid, både ved indtjekningen og med at få anvist plads på området.

Vi vil så vidt muligt opfylde gæsternes ønske om placering på pladsen, dog under hensyn til behovet for en effektiv udnyttelse af arealet.

Gå til filtre

Festivalgæster med camping-billet kan parkere ét køretøj (bil, motorcykel eller tilsvarende) per parcel på camping området.

Gå til filtre

Gæster skal forlade campingområdet senest søndag d. 25. august kl. 16:00.

Husk at rydde din parcel helt inden afrejse.

Gå til filtre

Afmærkning/reservation af plads på campingområdet kan ske ved at placere en overnatningsenhed på den ønskede plads.

Det er ikke tilladt for gæster at reservere plads på området før lørdag d. 17. august kl. 8:00, hvor campingområdet åbner. Afmærkninger før dette tidspunkt vil blive fjernet.

Områder til Tønder Festivals interne brug vil være tydeligt afmærket med festivalens markeringsbånd og evt. skilte. Disse afmærkninger skal respekteres og må ikke fjernes.

Gå til filtre

Hvis man ønsker at reservere en plads til andre gæster, som ankommer senere, skal en kopi af billetten for deres overnatningsenhed medbringes.

En campingmedarbejder vil hjælpe dig med at opmåle din plads. Du skal selv afmærke den reserverede plads. Medbring selv markeringsbånd.

Områder til Tønder Festivals interne brug vil være tydeligt afmærket med festivalens markeringsbånd og evt. skilte. Disse afmærkninger skal respekteres og må ikke fjernes.

Gå til filtre

Af hensyn til brandsikkerheden skal der være 3 m’s afstand mellem overnatningsenheder (telt, campingvogn, camper eller bil, hvori der overnattes). Vognens trækstang samt pavilloner/solsejl uden sidevægge må befinde sig inden for sikkerhedsafstanden.

Køretøjer må parkeres inden for sikkerhedsafstanden.

Køretøjer og overnatningsenheder (eller dele heraf) må ikke placeres på brandveje. Ulovligt placerede køretøjer og enheder fjernes på ejers ansvar og regning. Det samme gælder enheder, som opstilles uden for åbningstiden.

På hver parcel må placeres én overnatningsenhed og ét køretøj.

Gå til filtre

Badevogne med kabiner med koldt og varmt vand er opstillet flere steder på campingområdet.

Det er gratis, og for at vi fortsat kan tilbyde denne service uden beregning, opfordres gæsterne til at hjælpe til at med at holde vognene rene og indbydende.

Desuden findes ved brandtårnet et større badetelt med separate kvinde- og mandeafdelinger, enkelt indrettet, men med hygge og atmosfære.

På campingområdet vil der i de første dage være begrænsede bade- og toiletfaciliteter til rådighed.

Vandposter til drikkevand findes ved alle toiletvogne.

Gå til filtre

Ved de fleste toiletvognene på pladsen findes udslagskummer, hvor campingtoiletter kan tømmes – og kun der!

Gå til filtre

På campingområdet vil du også møde de tre affaldssorteringer som du finder på festivalpladsen: Madaffald, restaffald og plastikaffald.

De mindre affaldsspande er fordelt over campingområdet. Da mange mennesker færdes på campingområdet, opfordrer vi dig til at tage dit affald med til den store miljøstation tæt på Campinginfo når det er muligt, så de mindre affaldsspande ikke kommer på overarbejde.

Gå til filtre

Campingscenen er placeret klos op ad Campinghøkeren. Her vil der under hele festivalen og i dagene op til være musik og andre arrangementer. Og det er gratis!

Gå til filtre

Hos Campinghøkeren kan man købe nybagt brød og et bredt udvalg af dagligvarer, og nogle dage serveres morgenbuffet.
Man kan også få opladet mobilen - mod et bidrag til festivalens Medarbejderfond.

Åbningstider

17/8: kl. 08-21

18-20/8: kl. 07-24

21-24/8: kl. 07-03

25/8: kl. 07-12

I området omkring Campinghøkeren finder man stader, som tilbyder merchandise og et bred udvalg af varer og ydelser.
Det giver en hyggelig festivalatmosfære!

Gå til filtre

Morgenbrød kan bestilles i Campinhøkeren fra søndag d. 18. august. Bestilling skal afgives dagen før ønsket afhentning. Priser finder du hos Campinghøkeren.

Campinghøkerens morgenbuffet byder på lækre morgenmadsklassikere. Morgenbuffeten tilbydes fra onsdag d. 21. august t.o.m. søndag d. 25. august. Billetter til morgenmadsbuffet købes i Campinghøkeren dagen før du ønsker at deltage inden kl. 9.30.

Gå til filtre

Vi prioriterer gæsternes sikkerhed højt.


Vi beder derfor venligst bilister respektere disse regler:
- Max. 20 km/t på campingpladsen.
- Vi hensyn over for gående og cyklister
- Begræns bilkørsel, både på pladsen og ind og ud af pladsen.
- Pladsen er lukket for indkørsel mellem kl. 20. og 8. Der etableres parkeringsmulighed ved indkørslen for sent ankomne.

Gå til filtre

Brug af åben ild, herunder bål, fyrværkeri, fakler, gasblus, stearinlys mv., er forbudt.

Brug af grill (både kul- og gasgrill) må kun finde steder på de afmærkede grillpladser.

Gå til filtre

Kæledyr

Kæledyr (hund og/eller kat, max 2 stk.) må medbringes på campingpladsen, såfremt ejeren fører hunden i snor. Giver kæledyret anledning til klager, skal campingmedarbejdernes henstillinger følges.

Hunde må ikke medtages på selve festivalpladsen.

Strøm

Områder med adgang til strøm må kun benyttes af gæster, som har købt strøm, Medarbejderne anviser plads på strøm-områder. Ved reservation af parcel(ler) til andre skal alle strømkvitteringer samt billetter for overnatningsenheder medbringes. Max strømbelastning: 6A/1320W. Kun CEE-kabler må anvendes. Der kan være langt til nærmeste stikdåse, så medbring evt. forlængerkabel. Forlængerkabel og stik kan lejes i Billetvogn Syd.

Parkering

På hver parcel må der være 1 stk. køretøj (bil, motorcykel eller tilsvarende). Øvrige biler kan parkere på de offentlige parkeringspladser i byen.
For gæster i det bilfrie teltområde vil der være parkering i nærheden.

Gå til filtre

Uautoriseret handel og salg fra boder eller biler på campingpladsen er ikke tilladt.

Gå til filtre

Mad & drikke

Ingen festival uden gode madsteder, hvor du kan tanke op mellem koncerter når sulten melder sig. Du finder masser af muligheder for mad og drikke på festivalpladsen – alt fra gourmetrestauranter og verdensmad til pølsevogn og danske klassikere.

Herunder kan du se en oversigt over madsteder.

Madsteder

 • Bello Pizzaclub: Gourmetpizza med kartoffel/rosmarin eller italiensk salami

 • Bird Bird Thai Food: Serverer et lækkert udvalg af thailandske retter. *

 • Café Guldhorn: Café Guldhorn byder på spændende sønderjyske specialiteter og andre lækkerier. 

 • Campinghøkeren: Du kan bestille morgenbrød i Campinhøkeren fra søndag d. 18. august. Bestilling skal afgives dagen før ønsket afhentning. Campinghøkerens morgenbuffet byder på lækre morgenmadsklassikere og skal ligeledes bestilles dagen før.

 • Crepes a la Cart: Serverer et stort udvalg af franske mad- og dessertpandekager. Du finder Crepes a la Cart på Open Air-området ***

 • Faour: Faour-familien serverer palæstinensisk street food med deres prisvindende falafel, samt oksekød og vegetariske muligheder. *

 • Festivalgrillen: Det bedste tilberedt fra grillens varme flammer.

 • Fiddler's Green: Festivalens egen gourmetrestaurant med en menu med friske råvarer og et udvalg af udsøgte vine.

 • FUTS Food Court: Tønder Festivals food-court. Gå ind i det overdækkede telt og købe mad fra de mange lækre futs-madboder, som byder på wokretter, Fish & Chips, kartoffelbåde med gyros, vegansk og vegetarisk burger, pandekager med fyld og søde pandekager. **

 • Gaia Greek Food: Serverer græsk gyros m. kylling, friske tomater, løg, pommes frittes, frisk persille og hjemmelavet tzatziki.

 • Intelligent Food: Festivalens tilbud til dem som ønsker økologiske råvarer, garanteret fri for “de hårde hvidevarer”: gluten, mælk og raffineret sukker. Her kan du også få glutenfri øl og vegetarretter.

 • Lille Fanø: Alt det bedste fra marsk og hav. Sildemadder, bakskuld, solæg, platter med alt det bedste fra marsken. Alt sammen akkompagneret af Fanø øl, hyggelig stemning og Fanømusik.

 • Lima Empanadas: Serverer flere varianter af sydamerikanske empanadas og patatas bravas. **

 • Mormors Køkken: Et lækkert udvalg fra det traditionelle danske køkken skabt udelukkende af danske råvarer. Her finder du blandt andet biksemad, hjemmelavede frikadeller, tarteletter og æblekage. *

 • Pølsevogn: Ved Indgang Vest finder du den traditionelle danske pølsevogn.

 • Rungholt by Rankin Park: Nyd en skøn, stor brunchbuffet, den åbne luksus sandwich & salat, lækker tapas & drinks eller en tre-retters aftenmenu sammen med gode vine, sprøde bobler eller en kold øl.

 • Shamrock Sandwich: Lækre frisklavede sandwich. Desuden mulighed for vegetarisk og glutenfri sandwich. Find Shamrock i Futs Food Court.

 • Steakhouse: I Outlaw Village er der mad til den sultne cowboy. Nyd en steak eller Pulled Pork Burger med kartoffelbåde og salat. *

 • The Fish Project: Serverer sprød fish’n’chips og fish burgers med hjemmelavet tartarsauce

 • Verdensmad: På Open Air finder du Verdensmad - et hjørne af alverdens retter og streetfood serveret fra små foodtrucks.

 • Victoria: Café Victoria, kendt for deres lækre menu og stemningsfyldte lokaler i Tønder gågade, tilbyder en dejlig caféstemning på festivalpladsen med velkendte retter og tilhørende drikkevarer.

 • Æ Bom Biks: Kig forbi bom-biksen på Open Air. Her finder du is, slikposer, chokolade og popcorn.

* Har vegetariske retter

** Har vegetariske og veganske retter

*** Vegetarisk/glutenfrie retter

Gå til filtre

Festivalpladsen byder på et hav af muligheder når tørsten skal slukkes og der skal skåles med venner og familie, mens dine favoritartister giver den gas på scenen.

Herunder finder du en oversigt over barer.

Barer

 • Alkoholfri Bar: Her tilbydes forskellige alkoholfrie øl og et bredt udvalg af lækre mocktails.

 • Appelsinbar: Nyd skønne drinks midt på festivalpladsen. Hvor frugten triller og saften smager af sol og sommer. Appelsinjuice, Slush Ice, Mimosa, Tequila Sunrise og Vodka m. juice.

 • Baren over Åen: Nyd en kold øl eller drink i baren på dækket over åen, som løber gennem festivalpladsen.

 • Bernadotte Ølbar: Nyd en forfriskende Rød Tuborg i den hyggelige atmosfære på toppen af Open Air-området.

 • Black Sun Saloon: I Outlaw Village finder du saloonen under den prærieblæste træfacade. Her kan du nyde et krus øl og en whisky.

 • Coffee Shop: En god kop kaffe er aldrig af vejen. Læg et smut forbi Coffee Shop i Outlaw Village.

 • Den Hemmelige: Her kan du købe bedre hvidvin, rosé, rødvin og bobler fra Lautrupsminde Vin. Vinen/boblerne kan bl.a. nydes i vores lille vinkælder, som stammer fra det gamle slot i Tønder.

 • Fanøbaren: Special fadøl brygget på Fanø Bryghus. Fanø Bryghus har med deres øl vundet flere priser og fået megen anerkendelse bl.a. fra beer-bloggers og danske øl-entusiaster. 

 • Farbar: Her bliver der kælet for de forskellige autentiske cocktails. Der serveres bl.a. klassiske Mojito, tropisk Hurricane og Bloody Mary.

 • Little Dublin: Baren med kolde Guinness, solæg og snaps, som kan nydes på terrassen. Du finder Little Dublin i Det Gule Hus tæt ved Indgang Vest.

 • Specialølbaren: Nyd en af de 10 specialøl i den hyggelige bar midt på festivalpladsen.

 • Spirit Ginbar: Baren er indrettet i den historiske togvogn ved Telt 1. Her serveres lækre drinks, mixet og pyntet til den rene fornøjelse.

 • The Embassy by Stauning Whisky: Nyd en af de mange spændende whiskyer i Staunings lækre område tæt ved Outlaw Village.

 • Vintage Bar: Her kan du nyde en fantastisk rom fra barens store udvalg.

 • Ølbarer: Du kan finde festivalens ølbarer jævnt fordelt over hele festivalpladsen. Kom og nyd en kold Tuborg eller sodavand.

Gå til filtre

Transport

Festivalpladsens adresse er: Papegøjevej 4, 6270 Tønder.

Vær opmærksom på, at der ikke er parkering tilknyttet festivalpladsen. Parkeringspladser i Tønder by kan benyttes – se mere i punktet Parkering.

Vi anbefaler at oprette sammenkørsel, med f.eks. gomore.dk eller i Facebook-gruppen 'Gruppe for samkørsel til Tønder Festival'.

Gå til filtre

Tønder Festival kan desværre ikke tilbyde egne tilknyttede parkeringspladser. Derfor henviser vi til fire offentlige gratis parkeringspladser i Tønder by:

Offentlig Parkering 1: Bag Tønder Handelsskole (ca. 230 p-pladser)
Adresse: Martin Hammerichsvej 2, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Vest: 1,5 km.
Gåafstand Tønder Nord Station: 500 m.

Offentlig Parkering 2: Parkeringspladsen nord for Tønder Overbygningsskole (ca. 70 p-pladser)
Adresse: Skolevej 9, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Vest: 1,1 km.
Gåafstand til Tønder Nord Station: 300 m.

Tæt ved parkering 1 og 2 findes station Tønder Nord, hvor man kan benytte tog til og fra Tønder Station, som ligger ca. 200 meter fra festivalens Indgang Vest.

Offentlig Parkering 3: Grusbelagt parkeringspladsen ved Sønderlandevej (ca. 100 p-pladser)
Adresse: Sønderlandevej 7, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Øst: 700 m.

Offentlig Parkering 4: Parkeringspladsen hos Tønder Grundskole (ca. 100 pladser)
Adresse: Holmevej 2, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Øst: 1,3 km.

Gå til filtre

Tag toget til og fra festivalen og undgå besværet med at færdes i byen med bil samt finde parkering.

Faktisk kan du køre med tog fra (næsten) alle landets hjørner og stå af på Tønder Station kun 200 m. fra Indgang Vest.

Se GoCollectives afgange til Tønder på Rejseplanen.dk.

Gå til filtre

Du kan selvfølgelig også tage bussen til Tønder Festival!

Se køreplanen for Tønder Kommune her eller find din rejse på Rejseplanen.dk

Gå til filtre

For personer med handicap

Personer med handicap køber samme billet som alle andre. Du finder partoutbilletter, dagsbilletter og campingbilletter her.

Du har også mulighed for at købe din billet i løssalg i en af vores billetvogne. Se mere under 'Armbånd'.

Gå til filtre

Hvis du har brug for at blive ledsaget af en hjælper, sender du en mail til info@tf.dk når du har bestilt din egen billet. I mailen vedhæfter du ledsagerbevis, som dokumenterer, at du er godkendt til en hjælper.

Herefter får du tilsendt en gratis billet til din hjælper. Ledsagere betaler selv for camping ved behov.

Køber du først din billet ved ankomst til Tønder Festival, skal ledsagebeviset fremvises for at få en gratis billet til din hjælper.

Gå til filtre

Kørestolsbrugere og ledsagere har mulighed for at komme ind på spillestederne før det øvrige publikum inden koncertstart ved siddekoncerter. Ved ståkoncerter har kørestolsbrugere og ledsagere mulighed for selv at køre op foran scenerne. Ønsker man at opleve musikken fra vores tribuner, vil vores festivalmedarbejdere altid være behjælpelig med at komme på plads, hvis der er behov for det.

Gå til filtre

Placering
Der er reserveret plads til festivalgæster med bevægelseshandicap tæt ved Indgang Syd. Her findes også toilet og bad for handicappede. Du vil få tildelt en plads af en campingmedarbejder ved ankomst.

Campingbillet
Billetter til camping for handicappede (både for overnatningsenheden og personarmbånd) købes på samme måde som personer, der ikke har handicap via. tf.dk.

Husk at tilkøbe strøm, hvis du ønsker at bruge dette.


Hvis du ønsker at bo i Tenthouse, placeret i handicapområdet, så send en mail til info@tf.dk. Så vil den stå klar, når du ankommer.

Ledsagerbillet
Du bedes sende en mail til info@tf.dk og vedhæfte hjælperbevis, bevillingsskrivelse eller lignende dokumentation.

Desuden skal du oplyse, om hjælperen bor i egen campingvogn/eget telt. Herefter får hjælperen tilsendt Personcamping uden beregning. Hvis hjælperen overnatter i separat overnatningsenhed skal yderligere campingbillet tilkøbes for egen regning.

På handicapcamping gælder i øvrigt de samme regler som på resten af campingpladsen.

Gå til filtre

Handicaptoiletter på festivalpladsen er placeret ved Telt 1, Klubscenen og Open Air. Campingområdets toilet og brusebade for personer med handicap er placeret tæt på indgangen til festivalpladsen.

Gå til filtre

Der er handicapparkering ved festivalens Indgang Vest ved Papegøjevej 4, 6270 Tønder. Handicapparkering findes også på øvrige p-pladser i Tønder by. Se mere om parkering under 'FAQ'.

Gå til filtre

Du må gerne medbringe din førerhund på festival- og campingområdet.

Gå til filtre

Har du kommentarer, spørgsmål eller forslag til forholdende for handicappede på Tønder Festival, er du meget velkommen til at kontakte os på info@tf.dk eller telefon +4574724610.

Gå til filtre

Andre spørgsmål

På Tønder Festival har du stadig mulighed for at få et trykt program i hånden.

Det trykte program forventes klar til salg i starten af august 2024.

Du finder det trykte program i de fleste butikker i Tønder Gågade, i vores billetvogne og merchandiseshoppen på festivalpladsen.

Gå til filtre

Vi arbejder på oversigtskortet for 2024. Når kortet er klar vil du kunne finde det her.

Gå til filtre

I 2024 åbner Tønder Festival officielt portene onsdag d. 21. august kl. 12.00.

Åbningskoncerten finder sted kl. 12.30 på Open Air-området og er gratis for alle. Gæster, som ikke bærer armbånd, bedes benytte indgang Øst (ved vandtårnet) for at komme til Open Air. Der er ikke adgang til festivalpladsen fra Open Air uden gyldigt armbånd.

Gå til filtre

På pladsen kan du betale med dit betalingskort, et Tønder Festival værdikort og MobilePay.

Der kan ikke betales med kontanter på pladsen. Har du ikke et betalingskort eller Mobilepay, kan du indsætte dine kontanter på et værdikort i vores udbetalingsvogn.

Det vil være muligt at betale med kontanter på Open Air området under skolekoncerten.

Du finder udbetalingsvognen på hjørnet af Søndergade og hovedgaden. Herefter kan du bruge værdikortet til betaling på pladsen. Værdikort kan ikke gemmes til næste års festival.

Udbetalingsvognen har følgende åbningstider:

21/8 2024 - kl. 12.00 til 24.00

22/8 2024 - kl. 10.00 til 24.00

23/8 2024 - kl. 10.00 til 24.00

24/8 2024 - kl. 10.00 til 24.00

25/8 2024 - kl. 09.00 til 12.00

Minimumsbeløbet, man kan få returneret til et kreditkort er 10 kr.

Gå til filtre

Overfor indgang Vest finder du Pladskontoret, som tager sig af hittegods under festivalen.

Tabte og fundne ting på festivalpladsen vil efter festivalen blive afleveret på Tønder Politistation, Nørregade 15, 6270 Tønder, Tlf. 73921448.

Gå til filtre

Vi er SÅ glade for at du spørger!

På Tønder Festival sorterer vi vores affald i tre fraktioner. Du kender dem hjemmefra og spandende har tydelige markeringer på sider og top.

På pladsen vil du finde skraldespande til hhv. madaffald, restaffald og plastikaffald. Skraldespandende er også lyst op med farvet lys når mørket bryder frem, så du stadig kan orientere dig om, hvor dit affald skal placeres.

Tønder Festivals publikum udmærker sig ved at være modne og ansvarlige mennesker, som er gode og flinke til at rydde op efter sig. Det har de bevist år efter år, og det er vi rigtig stolte af og meget glade for!

Gå til filtre

Der er mobilopladere på Tønder Festival ved Grønnegade og ved Øl-baren i Østbyen (Open-Air-området) og på campingpladsen hos Camping-Høkeren.

Gå til filtre

Du kan parkere din cykel tæt ved Indgang Vest i vores udvidede cykelparkering. Vi har hængt lys i træerne, så du nemt kan finde din cykel når du skal hjem igen.

Gå til filtre

Midt på festivalpladsen finder du Informationen og pladskontoret. Hos Informationen kan du få hjælp og svar på dine spørgsmål ifm. festivalen, byen, egnen og mange andre ting.

Gå til filtre

Sikkerhed og regler

Du må godt tage det, vi kalder ”en almindelig campingstol” med ind på pladsen.
Der er dog nogle betingelser knyttet til dette. Stolen må ikke placeres foran scenerne og må ikke benyttes på spillesteder med opstillede stole.

Det er ikke tilladt at placere bænke, stole eller andet foran indgange til spillestederne. Der skal være fri passage af sikkerhedsmæssige hensyn, hvilket vores frivillige vagter vil sørge for. Følg deres anvisninger.

Tønder Festival er ansvarlig for alles sikkerhed. Vurderer vi derfor, at din stol er til gene, vil du blive opfordret til at finde et andet sted at sidde. Opfordringen vil være venlig, men bestemt, og den SKAL efterkommes. Sker dette ikke, kan bortvisning fra pladsen med efterfølgende konfiskation af armbåndet være en konsekvens

Gå til filtre

Du være opmærksom på, at alle spillesteder/telte har pladsmæssige begrænsninger, og her gælder ”først til mølle”-princippet. Til koncerter på de mindste scener som Pumpehuset, Visemøllen og Bolero råder vi til at komme i god tid.

Gå til filtre

Hvis der skulle være brug for en samaritter, forefindes disse på festivalpladsen nær indgang Syd ved campingområdet og på Pladskontoret ved indgang syd.

Gå til filtre

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer (flasker, dåser m.m.) på festivalpladsen. Det er dog tilladt at medbringe flaskevand eller fadøl købt i festivalens boder lige uden for indgangene.

Gå til filtre

Rygning er tilladt alle steder, hvor der ikke er tydeligt markeret forbud. Et forbud kendes ved, at du enten befinder dig indendørs, eller at der skiltes med ”Rygning forbudt”.

Vi opfordrer til, at såvel rygere som ikke-rygere tager størst mulige hensyn til hinanden. Ovenstående regler gælder også for brug af E-cigaretter & E-piber.

Gå til filtre

Af hensyn til sikkerheden kan vi desværre ikke tillade cykler på Tønder Festival.
Cykler henvises til vores udvidede cykelparkering, som findes ved Indgang Vest på Jernbanegade.

Gå til filtre

Til privat brug
Fotos til privat brug tillades, såfremt dette sker uden brug af blitz eller anden form for ekstra belysning. Lyd- og videooptagelser fra koncerter er IKKE tilladt.

Til professionelt brug
Fotografering, lyd- og videooptagelser til professionelt brug eller offentlig udgivelse er KUN tilladt med akkreditering fra Tønder Festival.

Overtrædelse af ovenstående kan medføre bortvisning fra festivalpladsen med påbud om at efterlade udstyret uden for festivalpladsen, således at gentagelse ikke kan ske.

Ved grov overtrædelse, eller gentagne overtrædelser, kan konfiskation af armbånd være en mulighed.
Uautoriserede udgivelser på for eksempel YouTube eller lignende kan forvente et retsligt efterspil.

Gå til filtre

Der må ikke medtages nogen former for kæledyr på festivalpladsen. Kæledyr er dog velkomne på campingområdet.

Gå til filtre

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: