Spring til indhold
21/08-24/08

TIL
PARTNERE

Et samarbejde
til gavn for
lokalområdet

Med sine knap 50 år på bagen, en stærk kulturel profil og mere end 3.000 engagerede frivillige er Tønder Festival et kulturelt fyrtårn i regionen. Et fyrtårn, som er bygget på et stærkt fællesskab, og hylder værdier såsom det ægte, god kvalitet, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Som samarbejdspartner med Tønder Festval opnår man en helt unik eksponering for et stort publikum, i samklang med de selvsamme værdier som festivalen er bygget på. Derudover er Tønder Festivals samarbejdspartnere, gennem årlige udlodninger af festivalens overskud, med til at understøtte kulturlivet i hele regionen.

Se dét er noget, der giver god karma, og samtidig tilfører reel værdi til både Tønder Festival, vores samarbejdspartnere, festivalens gæster og dele af det Sydjyske kulturliv!

Skal du købe partnerbilletter?

Brug knappen i toppen af siden for at komme direkte til siden med partnerbilletter. Husk at logge ind i øverste højre hjørne under 'Profil'. Herefter vil du kunne købe billetter til partnerpriser.

HOVED
SAMARBEJDSPARTNERE

MEDIEPARTNERE

Samarbejds
partnere

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: