Tønder Festival Non-profit logo
Login

Køb Billet

PERSON CAMPING 2024

Periode: 17.08.2024 – 25.08.2024

Alle personer der overnatter i campingområdet, skal købe personcamping.

Skal I sove to mennesker i samme overnatningsenhed, skal du således købe to personcamping-billetter oven i campingbilletten for overnatningsenheden.

Pris: 100 kr. pr. person (+ gebyr).

Handicap-camping

For festivalgæster med bevægelseshandicap, er der reserveret plads i et særligt område tæt på indgangen til festivalpladsen. Her findes også toilet og bad for personer med handicap. Personer med bevægelseshandicap, som ønsker at overnatte på vores hertil reserverede pladser, skal købe en almindelige campingbillet og efterfølgende sende dokumentation samt ordrenummer til info@tf.dk, hvorefter du modtager et reservationsbevis, som skal fremvises når du tildeles plads på campingområdet.

Skal handicapmedhjælpere betale fuld pris for camping?

Nej. Du bedes sende en mail til info@tf.dk og vedhæfte hjælperbevis, bevillingsbeskrivelse eller lignende dokumentation. Herefter modtager du et gratis personcamping til hjælperen. Desuden skal det oplyses, om hjælperen bor i separat campingvogn/eget telt. Hvis hjælperen overnatter i separat campingvogn/telt skal yderligere en campingbillet tilkøbes for egen regning.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

DKK. : 100

Papegøjevej 6270 Tønder
17.-25. august 2024
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram