Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit

Periode: 20.08.2023 kl. 8.00 – 28.08.2023 kl. 13.00

Når du vil overnatte på Tønder Festivals campingområde har du mulighed for at medbringe din egen overnatningsenhed, eks. campingvogn eller telt. For hver enhed der ønskes placeres i vores campingområder skal der købes en campingbillet.

Campingområde

På vores almindelige campingområde kan du medbringe din egen campingvogn, camp-let, autocamper, telt eller lignende. Der er områder med og uden strøm. Der er plads til parkering af én bil ved hver campingenhed.

Pris: 825,- (Husk at købe personcamping til alle der overnatter i enheden)

Bemærk: Husk at købe en separat strømbillet til din enhed, hvis du ønsker at kunne tilslutte din enhed på campingområdet.

Teltområder (Bilfri)

Medbring dit eget telt og slå dig ned i et af vores teltområder. Her ligger teltene tættere på hinanden og bilen parkeres uden for Tønder Festivals campingområde. Vi har to forskellige områder:

Baghaven er vores livlige musikområde, som er beliggende i centrum af campingpladsen, tæt på pladsens købmands- og musikområde. Her er derfor liv og glade dage – også nogle gange om natten.

Marsken er vores stilleområde, som er beliggende i udkanten af campingområdet. Her er dejligt fredeligt.

Pris: 425,- (Husk at købe personcamping til alle der overnatter i teltet)

Bemærk: Det er ikke muligt at tilkøbe strøm i vores bilfri områder.

Periode: 20.08.2023 kl. 8.00 – 28.08.2023 kl. 13.00

Har du lyst til at prøve at bo i en af vores små træhytter – Lodges?

De hyggelige hytter er lavet af træ med et kraftigt presenningstag og har plads til to overnattende personer. I hytterne er der lys og en stikdåse, så mobiltelefoner m.m. kan blive ladet op. Strøm er inkluderet i lejeprisen. Lodges er placeret centralt på pladsen, og nogle af dem kan aflåses.

Pris: 3.500 kr.

Periode: 20.08.2023 kl. 8.00 – 28.08.2023 kl. 13.00

Har du lyst til en helt anderledes festivaloplevelse, kan du leje en Tipi.

Tipierne troner 3,1 meter op i luften og er hele 5,3 meter i diameter. Ligger man rigtigt tæt, kan tipierne derfor rumme helt op til 6-8 personer.

Tipierne har en teltdug af bomuld/polyester-blanding og presenningsgulv.

Tipierne er uden strøm, og det kan ikke tilkøbes.

Pris: 3.500 kr.

Person Camping (100 kr. pr. person) skal købes oveni.

Skal du bruge strøm?

Selvom man er på festival, kan det være rigtig rart at kunne få mobilen ladet op, have kulørte lamper hængende i forteltet eller kunne få morgenkaffen fra sin egen kaffemaskine. Derfor er det heldigvis muligt at købe en strømplads til sin overnatningsenhed på Tønder Festival.

Hver strømbillet giver adgang til at bruge strøm til én enhed.

Max strømbelastning: 6A/1320W. Kun CEE-kabler må anvendes.

Der vil være et begrænset antal strømpladser til salg, så der tages forbehold for udsolgte enheder/strømpladser.

Pris: 500 kr. (for perioden 20. august kl. 08 – 28. august kl. 13)

OBS! Hvis du skal bo i Tenthouse, Glampingtelt eller Lodge skal du ikke købe strøm, da begge disse boformer har strøm inkluderet. Det er ikke muligt at tilkøbe strøm til vores Tipi’er.

Periode 20.08.2023 kl. 8.00 – 28.08.2023 kl. 13.00

Har du lyst til at prøve en anderledes boform, kan du booke et Tenthouse til en til to personer.

Tenthousene er placeret centralt på campingpladsen, og der er indlagt strøm og lys. Derudover er der en 135 x 200 cm madras i hytten. Der er indvendig, aflåselig safety-boks. Derudover er bunden fast og hævet over jorden, og der er plads til bagage.

Som bonus er strøm inkluderet i lejeprisen.

Pris 3.000 kr.

Person Camping (100 kr. pr. person) skal købes oveni.

Periode: 24.08.2023 kl. 8.00 – 28.08.2023 kl. 13.00

Alle personer der overnatter i campingområdet, skal købe personcamping.

Skal I sove to mennesker i samme overnatningsenhed, skal du således købe to personcamping-billetter oven i campingbilletten for overnatningsenheden.

Pris: 100 kr. pr. person

Handicap-camping

For festivalgæster med bevægelseshandicap, er der reserveret plads i et særligt område tæt på Indgang Syd. Her findes også toilet og bad for personer med handicap. Personer med bevægelseshandicap, som ønsker at overnatte på vores hertil reserverede pladser, skal købe en almindelige campingbillet og efterfølgende sende dokumentation til info@tf.dk, hvorefter du modtager et reservationsbevis, som skal fremvises når du tildeles plads på campingområdet.

Skal handicapmedhjælpere betale fuld pris for camping?

Nej. Du bedes sende en mail til info@tf.dk og vedhæfte hjælperbevis, bevillingsbeskrivelse eller lignende dokumentation. Herefter modtager du et gratis personcamping til hjælperen. Desuden skal det oplyses, om hjælperen bor i separat campingvogn/eget telt. Hvis hjælperen overnatter i separat campingvogn/telt skal yderligere en campingbillet tilkøbes for egen regning.

Periode 20.08.2023 kl. 08.00 – 28.08.2023 kl. 13.00

Hvis du kunne tænke dig en festivaloplevelse krydret med lidt ekstra komfort, så skal du booke din overnatning i et af vores nye Glampingtelte, der fås til 2 og 4 personer.

Glampingteltene byder på et blødt gulvtæppe, fuldt opredte senge, bord og festivalstole, strøm, 2 stk. plaid, samt lille lampe og lyskæde.

Pris: 3.500 kr. (2-pers.) //  5.500 (4-pers.)

Person Camping (100 kr. pr. person) skal købes oveni.

Følg os

Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10-14

Telefon åben alle hverdage mellem 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram