Tønder Festival Non-profit logo
Login

Erhverv

Sponsorer er med til at sikre udvikling af Tønder Festival

Partner

Med sine knap 50 år på bagen, en stærk kulturel profil og mere end 3.000 engagerede frivillige er Tønder Festival et kulturelt fyrtårn i regionen. Et fyrtårn, som er bygget på et stærkt fællesskab, og hylder værdier såsom det ægte, god kvalitet, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Som samarbejdspartner med Tønder Festval opnår man en helt unik eksponering for et stort publikum, i samklang med de selvsamme værdier som festivalen er bygget på. Derudover er Tønder Festivals samarbejdspartnere, gennem årlige udlodninger af festivalens overskud, med til at understøtte kulturlivet i hele regionen.

Se dét er noget, der giver god karma, og samtidig tilfører reel værdi til både Tønder Festival, vores samarbejdspartnere, festivalens gæster og dele af det Sydjyske kulturliv!

Kan jeres virksomhed spejle sig i vores værdier, og har I interesse I at nå ud til et stort publikum? Kontakt os for at høre nærmere om at blive samarbejdspartner med Tønder Festival.

KontaktKøb sponsorbillet
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram