Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit

Erhverv

Sponsorer er med til at sikre udvikling af Tønder Festival

Partner

Med sine 45 år på bagen, en stærk kulturel profil og cirka 3000 engagerede frivillige er Tønder Festival et kulturelt fyrtårn i regionen. Et fyrtårn, som er bygget på et stærkt fællesskab, og hylder værdier såsom det ægte, god kvalitet, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Som partner med Tønder Festval opnår man en helt unik eksponering for et stort publikum, i samklang med de selvsamme værdier som festivalen er bygget på. Derudover er Tønder Festivals partnere og sponsorer, gennem årlige udlodninger af festivalens overskud, med til at understøtte kulturlivet i hele regionen.

Se dét er noget der giver god karma, og samtidig tilfører reel værdi til både Tønder Festival, vores sponsorer og partnere, festivalens gæster og dele af det Sydjyske kulturliv!

Kan jeres virksomhed spejle sig i vores værdier, og har I interesse I at nå ud til et stort publikum? Kontakt os for at høre nærmere om at blive partner med Tønder Festival

Kontakt

Følg os

Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10-14

Telefon åben alle hverdage mellem 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram