Spring til indhold
21/08-24/08

ANSØGNINGER

Artist- og
stadehodler-
ansøgninger

Vil du spille på Tønder Festival eller have en stadeplads?

Artistansøgninger

Her kan du ansøge om at spille på Tønder Festival.

LUKKET FOR ANSØGNINGER I 2024

Gå til filtre

Her kan du ansøge om at spille på Tønder Festivals hyggelige campingscene. Campingscenen er placeret centralt på campingområdet ved siden af Campinghøkeren, hvor der summer af liv og glade festivalgæster. Udvalgte ansøgere får direkte besked når alle ansøgninger er gennemgået.

LUKKET FOR ANSØGNINGER I 2024

Gå til filtre

Stadeholderansøgninger

Hvert år har du mulighed for at søge om en stadeplads på Tønder Festivals campingområde. Allerede fra søndagen inden festivalen starter, strømmer de første festivalgæster til campingområdet. Området er åbent både for campinggæsterne og for alle øvrige interesserede i ugen op til og med festivalens afvikling.

Foruden stadeholdernes spændende boder er der desuden et Instrumenttelt, Campinghøker og Campingscenen med events, som skaber masser af liv og stemning både op til og under festivalen. En stadeplads på campingområdet kan være non-food eller madbod.

LUKKET FOR ANSØGNINGER I 2024

Gå til filtre

Bygger eller sælger du instrumenter? Ansøg om en stadeplads i Instrumentteltet på Tønder Festival 2024. 

Prisen for en plads er 3.000 kr. Du får to gæstearmbånd, fri camping (strøm kan tilkøbes), borde til at opstille dine varer på og stole, så du kan tage dig et hvil. Der er kolleger fra ind- og udland at udveksle erfaringer med.

Ansøgning til info@tf.dk

LUKKET FOR ANSØGNINGER I 2024

Gå til filtre

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: