Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Ryan Buchanan

Elephant Sessions (SCO)

lørdag 24. august 2024 kl. 23:30 - Open Air

Eneste danske festivalkoncert i 2024

Skotske Elephant Sessions har besøgt Tønder Festival adskillige gange og leveret deres originale bud på moderne skotsk highland-musik.

lørdag 24. august kl. 23:30 - Open Air

Magasinet Rolling Stone har skrevet om Elephant Sessions: “Disse skotter bruger deres instrumenter som våben beregnet til at ødelægge klicheer. Vi elsker dem.

Elephant Sessions mikser traditionel folk, funk, electronica og meget andet til en potent neo-folk-cocktail, der har beruset publikum i Storbritannien, det øvrige Europa og i Australien. Euan Smillie på violin og Alasdair Taylor mandolin bidrager med heftige tunes, mens Seth Tinsley på bas og synth og Greg Barry på trommer og forskellige samples lægger grunden i et legende setup, hvor festen er en selvfølge.

Debutalbummet “The Elusive Highland Beauty” udkom i 2014, og siden er det kun gået opad for bandet. De har vundet BBC’s Scots Trad Music Award i 2017 0g 2022 i kategorien Album of the Year og i 2018 for Live Act of the Year. Læg hertil flere nomineringer. Seneste album er “For The Night” fra 2022, som strøg ind i toppen af den britiske Folk Album Charts.

Følg kunstneren på sociale medier

Tilbage til oversigt

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: