Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Frivillig

Frivillig på Tønder Festival - en del af et helt særligt fællesskab
Bliv frivillig

Bliv Frivillig

Vil du være frivillig medarbejder på Tønder Festival?

Kunne du tænke dig at være en del af et frivilligfællesskab hvor engagement, socialt samvær og samarbejde er omdrejningspunktet for at udvikle og skabe Tønder Festival? Så læs mere nedenfor.

Ingen frivillige medarbejdere – ingen Tønder Festival. Så simpelt er det.

Hvert år gennemføres Tønder Festival med hjælp fra over 3.000 frivillige, som i fællesskab arbejder både før, under og efter festivalen. Alle står sammen om ét fælles mål: at skabe en festival i verdensklasse. Frivilligfælleskabet på Tønder Festival er kernen i festivalens DNA. Her er plads til alle – også dig.

Dit bidrag

Som frivillig på Tønder Festival skal du arbejde minimum 18 timer inden for dit holds åbningstid. Timer lagt før og efter festivalen tæller for det halve, mens timer lagt under festivalen tæller én til én. Det vil sige, at hvis alle dine timer ligger før/efter festivalen, skal du arbejde minimum 36 timer, mens du skal arbejde minimum 18 timer, hvis alle dine timer ligger under festivalen.

Dine fordele

Foruden at blive del af et frivilligfællesskab med engagement, begejstring og arbejdsomhed som kerneværdier, er du som frivillig på Tønder Festival i risikozonen for at knytte nye venskaber og få unikke festivaloplevelser med hjem.

Derudover modtager du selvfølgelig også et frivilligarmbånd, der giver adgang til dette års Tønder Festival. Det giver også adgang til medarbejderbaren og medarbejderkantinen, hvor du kan købe mad og drikkevarer til en lavere pris end på festivalpladsen. Du får også mulighed for campere gratis på en af de tre områder for frivilligcamping. Du vil derudover også blive inviteret til Tønder Festivals to årlige sociale arrangementer for frivillige: Mandagsfesten, der bliver afholdt dagen efter festivalens afslutningskoncert, samt den årlige Midtvejsfest, der bliver afholdt hvert forår.

Alder

For at være frivillig på Tønder Festival skal du som minimum være fyldt 15 år.
Børn under 15 år, der gerne vil være frivillige, skal være i følgeskab med en forælder/værge eller bedsteforælder, som har dem med på deres vagter.

Tilmelding

Har du tænkt over, om du kunne tænke dig at være frivillig i én af vores madboder, om du gerne vil skænke iskolde fadøl eller måske om du vil hjælpe med at bygge festivalpladsen op? Mulighederne er mange på Tønder Festival!

Vil du være frivillig medarbejder på Tønder Festival skal du oprette en profil i Crewnet – Tønder Festivals frivilligsystem – på nedenstående knap.

Når du opretter en profil i frivilligsystemet, skal du vælge hvilke kategorier af frivilligarbejde du godt kunne tænke dig. Jo flere forskellige kategorier du vælger, jo større er chancen for at du kan få en plads i frivilligfællesskabet.

Når der kommer en ledig plads på et hold, vil du blive kontaktet direkte af en leder.

Har du ikke hørt noget før festivalen, er det fordi holdene er fyldt op.

Bliv frivillig her
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram