Spring til indhold
21/08-24/08

Frivillig FAQ

Ofte stillede spørgsmål om frivillighed

Her finder du ofte stillede spørgsmål omkring frivilligt arbejde på Tønder Festival. Har vi glemt noget, er du meget velkommen til at kontakte os!

Spørgsmål og svar

Du bliver frivillig på Tønder Festival ved at tilmelde dig i vores frivilligsystem, Crewnet, hvor du udfylder din profil og vælger hvilke arbejdsområder du kunne tænke dig at blive frivillig ved. Du vil derefter blive kontaktet af en leder, som tilbyder dig en plads på deres hold. Husk at holde din profil opdateret.

Du kan læse her, hvordan du opretter en profil

Gå til filtre

Som frivillig skal du arbejde min. 18 timer i din funktions åbningstid. Hvis dine frivilligtimer ligger i opbygnings- og nedbrydningsperioden før/efter festivalen, skal du arbejde 36 timer.

Særlige regler gælder unge frivillige under 18:

  • 13-14-årige skal arbejde 10-12 timer

  • 15-17 årige skal arbejde 12-18 timer

Gå til filtre

Som frivillig får du naturligvis et frivilligarmbånd, som giver adgang til hele festivalen.

Derudover får du

·         Rabat på årets officielle festival t-shirt.

·         Adgang til Medarbejderkantinen og -baren med mad og drikke til særligt nedsatte priser.

·         Gratis overnatning på Tønder Festival Camping. (Strøm tilkøbes)

Søndag aftens frivilligfest med gratis mad, musik og underholdning af høj karakter, samt drikkevarer til frivilligpris. En unik og enestående oplevelse som ikke kan købes for penge.

Gå til filtre

På Tønder Festival er mulighederne mange. Du kan hjælpe med alt fra opbygning og udsmykning af pladsen til at indgå i en af Festivalens madboder, barer eller driftsfunktioner.

Gå til filtre

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: