Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit

Ansøgninger

Bodpladser, band, stadeplads.

Her kan du: 

- Ansøge om at spille på Tønder Festival

Det er ikke længere muligt at ansøge om at spille på Tønder Festival 2023. Ansøgningsvinduet for ansøgninger til Tønder Festival 2024 åbner 1. oktober 2023.


- Ansøge om madbod eller foodtruck på festivalpladsen

Bliv en del af Tønder Festivals spændende univers med en madbod på Tønder Festival 2023. Hvert år åbner vi for ansøgninger til madboder, hvor du og din virksomhed har mulighed for at sælge jeres udbud af retter og tilbehør. Vi har som altid fokus på at skabe en varieret og spændende sammensætning af oplevelser og spisemuligheder for vores publikum med foodtrucks, specialiteter og kvalitetsråvarer.

 

 

Ansøgningsfrist: Lukket.

Ansøgningsvinduet til Tønder Festival 2024 åbner 1. marts 2024.


- Ansøge om stadeplads på festivalens campingområde

Hvert år har du mulighed for at søge om en stadeplads på Tønder Festivals campingområde. Allerede fra søndagen inden festivalen starter, strømmer de første festivalgæster til campingområdet. Området er åbent både for campinggæsterne og for alle øvrige interesserede i ugen op til og med festivalens afvikling.

Foruden stadeholdernes spændende boder er der desuden et Instrumenttelt, Campinghøker og Campingscenen med events, som skaber masser af liv og stemning både op til og under festivalen. En stadeplads på campingområdet kan være non-food eller madbod.

Ansøgningsfrist: Lukket.

Ansøgningsvinduet til Tønder Festival 2024 åbner 1. marts 2024.


- Ansøge om plads i Instrumentteltet

Bygger eller sælger du instrumenter? Der vil snart være åbent for ansøgninger til en stadeplads i Instrumentteltet på Tønder Festival 2023. 

Prisen for en plads er 5.000 kr. Du får to gæstearmbånd, fri camping (strøm kan tilkøbes), borde til at opstille dine varer på og stole, så du kan tage dig et hvil. Der er kolleger fra ind- og udland at udveksle erfaringer med.

Ansøgning til info@tf.dk

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Tønder Festival 2023?

Følg os

Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10-14

Telefon åben alle hverdage mellem 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram