Ansøgninger

Bodpladser, band, stadeplads.

Her kan du: 

- Ansøge om at spille på Tønder Festival

Lukket for ansøgninger. Ansøgningsfrist for at spille på Tønder Festival 2022 var 1. december 2021.

 

- Ansøge om stadeplads på festivalens campingområde

Hvert år har du mulighed for at søge om en stadeplads på Tønder Festivals campingområde. Allerede fra søndagen inden festivalen starter, strømmer de første festivalgæster til campingområdet. Området er åbent både for campinggæsterne og for alle øvrige interesserede i ugen op til og med festivalens afvikling.

Foruden stadeholdernes spændende boder er der desuden et Instrumenttelt, Campinghøker og Campingscenen med events, som skaber masser af liv og stemning både op til og under festivalen. Hold øje med denne side for mulighed for at ansøge om stadeplads til Tønder Festival 2023.

Ansøgningsfrist: Lukket.

- Ansøge om stadeplads og madbod på festivalen

Det er ikke længere muligt at ansøge.

Ansøgningsfrist: Lukket

- Ansøge om plads i Instrumentteltet

Bygger eller sælger du instrumenter? Der er nu åbent for at ansøge om en stadeplads i Instrumentteltet på Tønder Festival 2022. 

Prisen for en plads er 5.000 kr. Du får to gæstearmbånd, fri camping (strøm kan tilkøbes), borde til at opstille dine varer på og stole, så du kan tage dig et hvil. Der er kolleger fra ind- og udland at udveksle erfaringer med.

Ansøgning til info@tf.dk

Ansøg om at bliv frivillig klik her

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram