Spring til indhold
21/08-24/08

Efterskole­elev designer årets T-shirt

5. juli 2024

Ligesom i 2023 har Tønder Festival i år arbejdet sammen med Højer Design Efterskole om trykket til årets T-shirt.

T-shirten er designet af Jonathan Dam Gebel fra årgang 2023/2024.

Designet er udvalgt, fordi det indeholder mange elementer forbundet med Tønder Festival: Tønders vartegn vandtårnet, en guitar og festivalens 50-års jubilæum. Desuden symboliserer designets moderne udtryk festivalens udvikling. Designet er inspireret af sportsverdenen, som ligesom festivalen har grobund i det stærke fællesskab om en fælles passion.

 

"Det har været både sjovt og spændende at udarbejde årets design og samarbejde med Tønder Festival. Jeg har forsøgt at skabe et design, som appellerer til alle aldre. Samtidigt har jeg ønsket at kombinere Tønder by med musikken ved at bruge Tønders vandtårn som en guitar. Jeg synes, jeg er kommet i mål med det, jeg ønskede, og er blevet rigtig glad for resultatet,” siger Jonathan Dam Gebel.

 

T-shirten – samt andet merchandise for 2024 - kan købes hos Sport24 i Tønder, på webshoppen og på festivalpladsen.

 

 

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024

www.tf.dk

www.facebook.com/tonderfestival

Twitter: @tonderfestival

Instagram: TONDERFESTIVAL

Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: