Spring til indhold
21/08-24/08

Organisationen

Organisation

Festivalen organiseres af Tønder Festival Fond og Tønder Festival Forening. Festivalkontoret har syv fuldtidsansatte i administrationen og musikbookingen. Festivalen har en frivillig ledergruppe på cirka 150 personer og en samlet frivilliggruppe på mere end 3.000 personer.

Festivalkontoret

Tønder Festival Fondsbestyrelse

Tønder Festival Fond ejer Tønder Festival. Det er dem der tager sig af nye investeringer til Tønder Festival.

Tønder Festival Forenings-
bestyrelse

Tønder Festival Forening er den, der driver Tønder Festival og lejer derfor brandet igennem Tønder Festival Fond. Foreningen er dem, der får hjulene til at køre under selve festivalen. Du kan også være en del af Tønder Festival Foreningen ved at melde dig ind som medlem af Tønder Festival Forening. Som medlem er du med til at sikre Tønder Festivals fremtidige eksistens og dermed også Tønder Festival Forenings almennyttige formål.

Sektionsleder-
udvalg

Under protektion af H.K.H. Prinsesse Marie

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: