Spring til indhold
21/08-24/08

Folk Spot 2024: Simone Tang (DK)

Ingen kommende events for kunstneren

Du kender hende måske fra Nils Malmros’ film “Kærestesorger”, teaterkoncerter med musik af C.V. Jørgensen og Peter Sommer eller som bassist i Ki! Måske har du hørt hendes vokal på den nye Artigeardit-plade. Men Simone Tang er først og fremmest sanger, sangskriver og producer.

Med over 640.000 streams på Spotify og shows på festivaler som SPOT, The Great Escape (UK) og Trans Musicals (FR) har Simone Tang sparket sin solokarriere i gang. I 2019 udkom debutsinglen “Shame”, der lagde retningen for de efterfølgende fire selvskrevne og producerede singler.

Simone Tangs debutalbum “Things I Remember” udkommer senere i 2024. Her vil man kunne høre en ny og mere akustisk lyd end hidtil udgivet, skåret helt ind til benet på guitar og vokal. Inspireret af lyden af 1940’ernes franske chansons og sangskrivere som Paul Simon, Elizabeth Cotton, Nick Drake og Rodriguez skriver hun om den forbudte kærlighed, perfektionisme, naboskab og søskendeforhold.

Tilbage til oversigt

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: