Spring til indhold
21/08-24/08

Folk Spot 2024: Som Os (DK)

fredag 23. august 2024 kl. 17:30 - Klubscenen
fredag 23. august kl. 17:30 - Klubscenen

Den vidtfavnende folk-kvintet Som Os fremviser på smuk vis bredden af folkemusikken og dens mange grene ud i genre-horisonten. Her bliver du ført fra rock og funk over jazz til de mange forskellige folkemusikalske traditioner, som musikerne tilsammen afspejler med deres brogede baggrund.

Bandet har allerede slået sit navn fast med koncerter på nogle af landets største folkfestivaler. Blandt andre Tønder Festival, Copenhagen Jazz Festival og Musik over Præstø Fjord - og nu er de klar til at optræde med deres debutalbum, der udkom i efteråret 2023. Musikken fortæller historier om steder, situationer og oplevelser, som musikerne har oplevet sammen, og som de hver for sig er blevet rundet af. Det er disse fortællinger, som du bliver inviteret ind i, når bandet viser hvad folkemusikken også kan.

Som Os er: Annelene Toft Christensen, violin, Tim Ewé Jensen, kornet/trompet, Jakob Kragesand, kontrabas, Michael Hornhaver, guitar, og Chris Falkenberg, trommer.

Tilbage til oversigt

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: