Spring til indhold
21/08-24/08

Folk Spot 2024: Svøbsk (DK)

Ingen kommende events for kunstneren

Med flair for det nye og kærlighed til det gamle blander Svøbsk den traditionelle spillemandsmusik, egne kompositioner og sange i et personligt og levende udtryk. Bandet skaber en fortryllende og festlig stemning med sjæl og dyb indlevelse og søger den nære kontakt med publikum. Deres musik og sange er rodfæstet i den blomstrende arv af traditionel musik fra Danmark og de omkringliggende lande.

De to spillemænd Maren Hallberg Larsen, harmonika, vokal, og Jørgen Dickmeiss, violin, guitar, mundharpe, sang, har igennem 20 år finpudset deres empatiske sammenspil, udgivet seks album og spillet et hav af koncerter i ind- og udland. I 2023 modtog de en DMA-statuette som årets Rootsnavn.

På bandets seneste album “Sorgenfri” (2023) vender de tilbage til udgangspunktet fra deres første album – to musikere samlet om en fælles lidenskab og forenet i et skæbnefællesskab. Albummet blev kåret som blandt de 10 bedste albumudgivelser i 2023 af RadioFolk.

Tilbage til oversigt

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: