Spring til indhold
21/08-24/08

Folk Spot 2024: Trio Mio (DK)

fredag 23. august 2024 kl. 16:30 - Klubscenen
fredag 23. august kl. 16:30 - Klubscenen

Trio Mio spiller musik, der har til formål at puste nyt liv i danske og svenske musiktraditioner, og som kombinerer en traditionel og moderne lyd. Den fulde effekt af musikken udfolder sig, når lytteren overgiver sig totalt. Det bliver aldrig ensformigt - noget uventet sker hele tiden. En rolig og let melodi bliver pludselig afløst af hurtige og drilske improvisationer. Skæve harmonier og dissonanser bryder igennem. Det er et spændende og forfriskende initiativ, hvor du aldrig kan være sikker på, hvad det næste øjeblik bringer.

Hvad du til gengæld med sikkerhed kan opleve er intense, fingernemme musikalske delikatesser og ren lyst, der får smilet frem. Trio Mio viser, at folkemusik i sandhed har livsbekræftende potentiale.

Trio Mio har modtaget otte Danish Music Awards, senest i 2019 da violinist Kristine Heebøll modtog Årets Komponist Folk/World for sangene på albummet “Polyglot Pike”. Trio Mio består af Kristine Heebøll, violin, Jens Ulvsand, guitar, bouzouki, og Peter Rosendal, piano.

Tilbage til oversigt

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: