Spring til indhold
21/08-24/08

Jubilæums­koncert 2024

torsdag 22. august 2024 kl. 19:15 - Open Air

Så er der fødselsdagsfest!

Det manglede da også bare, når man fylder 50 år.

torsdag 22. august kl. 19:15 - Open Air

Det kan godt gå hen og blive en minderig aften, for publikum kommer i godt selskab med en alenlang stribe populære musikere og sangskrivere fra ind- og udland. Mange af dem har gennem årene været med til at skabe den atmosfære og de musikalske møder, Tønder Festival er kendt for. Og andre er fornemme arvtagere og næste generation af sangskrivere og fortællere i folkroots-traditionerne.

Medvirkende: Harald Haugaard & Helene Blum, Poul Krebs, Niels Hausgaard, Jacob Dinesen, Allan Taylor, Jonah Blacksmith med (kusine) Dina Dánialsdóttir fra Northern Assembly, Signe Svendsen, Rikke Thomsen, Kellie Loder, Hans Theessink, Albin Lee Meldau, Mary Gauthier, Jaimee Harris, Tim O´Brien, Jan Fabricius, Candace Lacina fra The Hello Darlins, Eleanor Shanley. Koncerten vil have fokus på de genrer, Tønder Festival præsenterer, og der vil være fortolkninger af sange af blandt andre Derroll Adams, Bruce Guthro, Woody Guthrie og mange flere.

Jubilæumskoncerten finder sted torsdag 22. august på Open Air Scenen.

Tilbage til oversigt

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: