Spring til indhold
21/08-24/08

4+ Optaktsoplevelser til Tønder Festival

18. april 2023

Søndag den 20. august til onsdag den 23. august er der traditionen tro sammensat et spændende oplevelsesprogram med gamle kendinge som 4+ Hammerslag, Wegner byvandring og Pubquiz på Hagge’s, men også nyheder som Marsk Tower og historien bag, Trøjborg Slotsruin, Møgeltønder kirke samt Schackenborg Slot er på programmet.

Rømø-Tønder Turistforening har overtaget planlægningen af 4+ dagene, men konceptet forbliver det samme, at repræsenterer en bred vifte af Tønder Kommunes unikke tilbud indenfor kultur, natur, geografi, smag, viden, erhverv og mennesker.


En af nyhederne i år er Marsk- & Konge Safari med guldhorn, konger, grever og slotte forsødet med mini Sønderjysk Kaffebord på Trøjborg Hovedgård. Turen starter kl. 13.00 med bus, og vores lokale guide vil fortælle om alt fra Guldhorn til stormfloder. Efter fortælling på Trøjborg Slotsruin er der lækker Sønderjysk Kaffebord på Trøjborg Hovedgård. Der vil også være andre ture, hvor lokale fødevarer fra Vibegaard, samt Vores Marsk kan smages, ligesom der er ølsmagning på programmet onsdag aften.
Programmet indeholder også noget for dem, der tør prøve noget nyt. Man kan få pulsen op med strandsejlads på Sønderstrand på Rømø, eller komme helt ned i tempo med Yoga i Skulpturhaven i Tønder.

Hele programmet kan ses på 4+ facebookside eller via Tønder Festivals hjemmeside her.

Baggrund
Projektet 4+ blev etableret for at festivalgæster yderligere ville udvide deres ophold i Tønder Kommune. Det var planen at markedsføre hele Tønder Kommune og herved tiltrække nye festivalgæster og at få dem til at udvide deres oplevelser og ophold i forbindelse med deres besøg på festivalen – men også at kunne begejstre dem for Tønders unikke tilbud, så de ville vende tilbage til Tønder udenfor ”festival-sæson”.

”Jeg håber, at der i programmet er noget for alle. Vi, fra Rømø-Tønder Turistforening, ser i hvert fald frem til at deltage på nogle af turene sammen med jer.” - 4+ Koordinator Anja H. Ebsen

 
Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: