Spring til indhold
21/08-24/08

Campingbilletter sættes til salg

16. januar 2023

Skal I bo på campingpladsen under Tønder Festival 2023? Snart åbner vi for billetsalget, og der er flere nyheder, I skal være opmærksomme på.

Campingbilletter kan købes fra mandag 23. januar 2023 kl. 10 på www.tf.dk.

I år er der en ny boform: “Glamping”-telte med plads til henholdsvis 2 og 4 personer. Et “Glamping”-telt indeholder: Træsenge med lamelbund, skummadras, dyner, puder, sengetøj, 2 x plaid, tæppe på gulvet, lille lampe, strøm til de mindste apparater som mobil mv., 1 x bord + 2 festivalstole. (begrænset antal)

Derudover er de velkendte boformer tilgængelige:
Tipi med plads til 8 personer
Tenthouse med plads til 2 personer
Lodge med plads til 2 personer
(begrænset antal)
Samt naturligvis mulighed for at medbringe egen enhed som altid.

Bemærk! Long term og short term camping sløjfes. I køber én campingbillet, og så har I mulighed for at ankomme, når I vil, fra søndag 20 august kl. 08.

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: