Spring til indhold
21/08-24/08

Dustbowl Revival åbner Tønder Festival

11. august 2023

Det amerikanske band Dustbowl Revival er klar med amerikansk rootsmusik for fuld skrue ved åbningen af Tønder Festival torsdag 24. august.

Traditionen tro åbner Tønder Festival med manér. Åbningstalen bliver holdt af Jørgen Popp Petersen, borgmester i Tønder, og straks efter går det store amerikanske band Dustbowl Revival på scenen. Bandet har besøgt Tønder Festival tidligere, og publikum kan glæde sig til vital levering af et herligt miks af bluegrass, swing, hot jazz, folk, blues, og funk a la New Orleans.

Portene til årets Tønder Festival åbner kl. 12.00 torsdag d. 24. august. Åbningstale og åbningskoncert finder sted kl. 12.30 på Open Air Scenen. Der er fri entré til åbningskoncerten, som slutter kl. 13.45.

Oplevelser i dagene op til festivalen

Inden det går løs på selve festivalen, kan publikum varme op med en række lokale arrangementer. Under overskriften 4+ er der masser af lokale oplevelser i dagene 20. til 23. august. For eksempel besøg på Marsk Tower, pubquiz på Hagge’s, 4+ Hammerslag, ølsmagning og Wegner byvandring. Se mere på https://4plustf.dk/program-2/

Lidt billigere øl

Og endnu en god nyhed: Festivalen har besluttet, at priserne på øl på festivalpladsen har fået et hak nedad. De stigende priser sidste år fik kritik fra gæsterne, og det er taget til efterretning. I år vil en fadøl koste 51 kr.

Se mere om mad og drikke på festivalen på www.tf.dk/praktisk/mad-og-drikke

Vi ses!

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: