Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Godt for os og godt for festivalen

14. august 2023

Sponsorerne er vigtige for Tønder Festival. Men festivalen har også stor betydning for sponsorerne og hele det lokale erhvervs- og kulturliv. Det mener bilforhandler Jørgen Hansen, som har støttet festivalen i mange år.
 
“Det er en god festival. Jeg vil gerne støtte den, også fordi der ikke er nogen, der skal tjene penge på den. Selvfølgelig skal festivalen tjene penge, så den kan være her næste år og næste år igen. Men en del af overskuddet bliver jo delt ud til lokalsamfundet. Det kredsløb kan jeg godt lide,” siger Jørgen Hansen, indehaver af Jørgen Hansen Biler A/S i Skærbæk.

Som en af Tønder Festivals mange sponsorer støtter han festivalen ved at stille et antal biler til rådighed til transport af musikere under festivalen. Reklamer på bilerne fortæller, at “vi transporterer musikken til Tønder Festival.”

“Det har været godt for os, og det har været godt for festivalen. I år får de også et antal spritnye elbiler til rådighed. Det er jo med til at vise, at festivalen tænker grønt, og er på den måde en reklame for dem,” siger Jørgen Hansen.

Måske er de nye elbiler med til at inspirere nye købere af elbiler. Det ved Jørgen Hansen ikke. Men han ved, at der er reklameværdi i sponsoraftalen. Dog ikke hvor stor en værdi, der er tale om. Det er heller ikke det mest afgørende.

“Festivalen får biler at køre i, så de ingen omkostninger har til at leje biler. Og dermed får de et større overskud, som så bliver delt ud til andre hernede. På den måde støtter vi indirekte et musik- og kulturliv i området. Man skal så frø, før man kan høste.”

Jørgen Hansens pointe er, at hvis ingen støttede op som sponsorer og stillede op som frivillige, var der ingen festival.

“Så fik vi heller ikke sat Tønder Kommune på landkortet. Og der kom heller ikke folk fra nær og fjern til festivalen og oplevede byen, egnen og så videre. Det er jo godt, at der kommer folk, som kan smide nogle penge, så alle får noget ud af det.”

Tidligere kom Jørgen Hansen ikke på festivalen. Men det ændrede sig, da hans firma gik ind som sponsor.

“Jeg kan da næsten ærgre mig over, at jeg ikke har været dernede noget før. Der er plads til alle, styr på sagerne og pænt og rent. Det er en ordentlig festival. Og jeg kan jo se, at alle støtter op om festivalen. De gamle, de unge og vores børn. Det betyder meget,” siger Jørgen Hansen.
(Blom)
 
Ønsker du at være fremtidig partner med Tønder Festival, kan du kontakte vores
Projekt- & Sponsorchef Anja Muus på anja@tf.dk eller tlf. 74 72 46 10.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram