Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Jonah/Sejling

Jonah Blacksmith på Tønder Festival

21. november 2023

Det syv mand store danske band Jonah Blacksmith optræder på Tønder Festival 2024 og giver i anledning af festivalens 50-års jubilæum en koncert med ekstra krydderier.

Det syv mand store danske band Jonah Blacksmith optræder på Tønder Festival 2024 og giver i anledning af festivalens 50-års jubilæum en koncert med ekstra krydderier.

Mange vil formentlig huske, da Jonah Blacksmith spillede på Tønder Festival i 2015. De færreste publikummer kendte dengang bandet fra Thy, men det det blev der lavet om på den aften. Koncerten var en publikumsoplevelse af rang, anmelderne gav topkarakterer, og Jonah Blacksmith blev efterfølgende det band, “man talte om”.

Jonah Blacksmith har statueret sig som et af Danmarks bedste livebands. Bandets lyd er stor og dynamisk - som Vesterhavet og hjemegnen i Thy. De har med personlige sange og ikke mindst Simon Alstrups stærke vokal skabt deres helt eget univers, hvor nærvær går hånd i hånd med det storladne.

Siden 2015 har Jonah Blacksmith besøgt Tønder Festival flere gange, og nu kan publikum glæde sig til et gensyn. Denne gang med overraskelser og – indtil videre hemmelige - gæster på scenen.

“Tønder Festival har en ganske særlig betydning for os, for der har vi simpelthen haft nogle af vores allerbedste koncertoplevelser. Vi glæder os til at komme tilbage, og vi tør godt love, at vi kommer med noget aldeles ekstraordinært til vores Tønder-koncert i 2024,” fortæller Simon Alstrup fra Jonah Blacksmith.

“Jonah Blacksmith er et af de bands, vores publikum har øverst på ønskelisten. Forbindelsen mellem bandet og vores festival er meget stærk, og det er helt oplagt, at Jonah Blacksmith er på plakaten på Tønder Festival 2024,” siger Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival.

LÆS MERE OM BANDET HER

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: