Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Jakob Eskildsen

Kontanter på Tønder Festival 2023

3. maj 2023

Tønder Festival gik i 2022 over til at være en kontantløs festival.

Det betyder at vores gæster, i stedet for at betale med kontanter på festivalens salgssteder, udelukkende har mulighed for at betale med betalingskort eller MobilePay.

Vi har valgt at være en kontantløs festival, fordi brugen af kasseterminaler og elektroniske betalinger gør det nemt for vores gæster at handle på pladsen, så de i stedet for kan bruge tiden på at høre musikken. Samtidig vil det lette vores frivillige, at de undgår den store kontanthåndtering, og ikke mindst vil sikkerheden på pladsen forbedres ved en kontantløs festival.

Man kan anvende de fleste gængse betalingskort på hele festivalpladsen – Dankort, VISA/Dankort og Mastercard, Maestro, samt Apple Pay, Google Pay m.fl. Derudover modtager vi også MobilePay.

Selvom Tønder Festival bliver kontantløs, kan gæster stadig bruge deres kontanter. Det kræver blot, at man besøger udbetalingsvognen på festivalpladsen. Her kan man få indsat det kontante beløb, der ønskes, på et Tønder Festival værdikort. Dette kort kan nu bruges som betalingsmiddel i salgsstederne på festivalpladsen, hos vores campinghøker på campingområdet og i billetvognene.

Du finder udbetalingsvognen på festivalpladsen ved indgang syd mod campingområdet.

Ønsker man at bruge værdikortet til at betale med i stedet for et betalingskort, kan man ligeledes i udbetalingsvognen overføre beløb fra et betalingskort til værdikortet.

Har man ikke fået brugt alle pengene på værdikortet, kan restbeløbet overføres til dit almindelige betalingskort. Dette sker ligeledes i udbetalingsvognen.

Udbetalingsvognen har følgende åbningstider

24/8 2023 - kl. 12.00 til 22.30

25/8 2023 - kl. 10.00 til 24.00

26/8 2023 - kl. 10.00 til 24.00

27/8 2023 - kl. 10.00 til 22.30

28/8 2023 - kl. 09.00 til 12.00

Minimumsbeløbet, man kan få returneret til et kreditkort er 10 kr.

Du kan også vælge IKKE at få overført et eventuelt tilbageværende beløb fra værdikortet. Dermed støtter du Tønder Festival. Det er ikke muligt at få overført pengene på et senere tidspunkt efter mandag d. 28/8 2023.

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: