Spring til indhold
21/08-24/08

Mick Flannery i Danmark

22. november 2023

Oplev en af Irlands mest anerkendte sangere og sangskrivere, når Mick Flannery afholder koncerter i Danmark d. 25., 26., 28., og 29. november.

Mick Flannery har netop udgivet sit ottende album 'Goodtime Charlie' tilbage i september og har i den forbindelse planlagt fire koncerter i Danmark i november. Mick Flannery er kendt for at skrive sange, der er flydende i sin formidling af den menneskelige tilstands facetterede aspekter, dens fejl, triumfer og generelle usikkerhed, og ‘Goodtime Charlie’ er ingen undtagelse. 

Det nye album indeholder en række samarbejder, og en af dem er folk noir-tracket ‘The Fact’, hvor Mick ledsages af Valerie June, en amerikansk sanger/sangskriver og multiinstrumentalist, som han tidligere har delt scene med på begge sider af Atlanterhavet. Sangen ledsages nu af en musikvideo, der kan ses på Flannerys Youtube-kanal.

Hør MICK FLANNERYs nye album ‘Goodtime Charlie’ HER

Mick Flannery er ikke et ukendt navn herhjemme, idet han tidligere har spillet flere koncerter i København og på Tønder Festival, som han senest gæstede i 2022 i duo-format med den ligeledes irske sanger/sangskriver Susan O’Neill og materialet fra deres fælles 2021-album ‘The Game’. Mick Flannery har for nylig annonceret fire danske november-koncerter i Sønderborg, København, Aarhus og Roskilde som en del af en længere verdenstour i efteråret.

Oplev Mick Flannery her

25.11.23 - Sønderborghus, Sønderborg - Billetter

26.11.23 - VEGA, København - Billetter

28.11.23 - VoxHall, Aarhus - Billetter

29.11.23 - Gimle, Roskilde - Billetter

Om Mick Flannery

Mick Flannery er en af Irlands mest anerkendte nutidige sangskrivere og sangere, Den prisvindende, dobbeltplatin-sælgende kunstner har udgivet syv studiealbums, hvoraf tre af dem har nået førstepladsen i hjemlandet. Det seneste album er ‘In The Game’, der udkom i 2021 og er en samling af duetter med den nye irske kunstner Susan O’Neill. Albummet modtog adskillige priser og nomineringer og var den mest sælgende independent-udgivelse i Irland det år. 

Mick har over det sidste årti opbygget et ry som en af Irlands hårdest arbejdende musikere med sine omfattende nationale turnéer og i de senere år også udenlands i takt med, at hans sange har nået flere og flere mennesker længere væk end hjemlandet. Det lader til, at han ikke længere er Irlands bedst bevarede hemmelighed.

Mick Flannerys nye album ‘Goodtime Charlie’  er indspillet i Cork City sammen med Micks mangeårige samarbejdspartner, producer Christian Best og udgøres af fjorten sange, der spænder vidt stilistisk fra folk-ballader til alt-pop og Americana. Udgivelsen er ligeledes den første fra en international artist på Oh Boy Records, det afholdte Nashville label grundlagt af country-legenden John Prine.
Skriveprocessen med det nye album startede før pandemien, mens Mick turnerede i USA i januar 2020. ‘Give Me Up’ blev skrevet i Los Angeles med producer Tony Buchen og den australske musiker, producer og sangskriver Justin Stanley, og ‘OKLA’ (“a love letter to a dead dream”) var blevet skrevet i Nashville med tekstforfatter Adam Landry.

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: