Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Ard Jongsma

Musikprogrammet er klar

30. juni 2023

Tønder Festival er glade for at kunne annoncere færdiggørelsen af ​​dette års musikalske program. Omgivet af Tønders smukke marsknatur vil dette års musikprogram byde på et mangfoldigt line up, der indeholder alt lige fra musikalske legender til nye talenter inden for folk- og roots-genren.

Musikprogrammet for 2023 er en fejring af traditionerne og kreativiteten, der er med til at definerer folkemusikken. Programmet er spækket med koncerter, workshops, interaktive sessioner og hemmelige gæsteoptrædener og festivalgæster kan derfor igen i år glæde sig til en helt særlig festivaloplevelse.

Se musikprogrammet her

Ændringer i programmet kan forekomme.

 
Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023

www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: